zondag 6 november 2016

Mantelbuis waterleiding

Flexibele mantelbuis met trekkoord. Per Meter Of Per Meter! Zelf een waterleiding aanleggen, alle klustips om te klussen met waterleidingen, leest u op mijnkluswijzer. De online kluswijzer van Nederland! Een pvc buis is zeer geschikt als onderdeel van uw waterleiding.


Onze buizen zijn bestand tegen hoge druk.

Want als u ze gebruikt als waterleiding is het van het grootste belang dat er geen risico is op scheuren door te hoge belasting. Het type pvc buis dat wij hiervoor gebruiken draagt het KIWA keurmerk. De mantelbuis is geribbel zeer eenvoudig te verwerken en heeft een lengte van meter. Om jou beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Een mantelbuis is een flexibele buis met een gladde binnenkant en een geribbelde buitenkant waardoor telefoonkabels, elektriciteitsleidingen, een waterleiding of een gasleiding worden getrokken. In België wordt een mantelbuis een loze leiding genoemd. Koop en verkoop mantelbuis eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

PEX buis 16x2mm 75m per rol waterleiding mantelbuis buis. Ik ga waterleiding in de muur leggen, in sleuven en dan afwerken met stukwerk. Moet ik mantelbuis rond de waterleidingen aanbrengen? Met mantelbuis moet ik de sleuven groter maken. Dus graag jullie advies zo snel mogelijk.


Alvast bedankt voor jullie hulp. Hallo, Ik ga binnenkort mijn keukenvloer vernieuwen en wil gelijk de waterleiding en de CV-leiding wat efficiënter leggen. Zowel in de grond als in beton.


Deze flexibele rood geribbelde mantelbuis beschermt je kabels en leidingen optimaal. Dubbelwandige super sterke flexibele kabelbeschermingsbuis. Gladde binnenwand om kabels en leidingen zeer eenvoudig door te voeren.


Voorzien van sterk polyester trekkoord met een trekkracht van maximaal kilo. Deskundig advies en snelle levering. De binnenzijde is vrij glad wat het doortrekken van de kabels en leidingen vergemakkelijkt. Een mantelbuis met trekdraad wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een doorvoer onder- of door een obstakel als een fundering, muur, verkeersweg of een ander obstakel.


Door de mantelbuis wordt het mogelijk de kabels en leidingen aan te brengen bij verbouwingen of te vervangen bij onderhou zonder dat er obstakels verwijderd of afgebroken moeten worden. Er moet voorkomen worden dat bij een warmtebron, zoals een radiator of een koelkast, de wand of vloer ter plaatse van de daarin weggewerkte waterleiding te veel oploopt. Als er ook warme leidingen in dezelfde vloer of wand zijn opgenomen kan de temperatuur ter plaatse van de waterleiding oplopen tot boven °C.


Een mantelbuis wordt gebruikt bij bijvoorbeeld een doorvoer onder of door een obstakel, zoals een muur, fundering, verkeerweg of anderszins.

Op deze manier is het mogelijk de kabels en leidingen aan te brengen of bij onderhoud te vervangen, zonder dat het obstakel behoeft te worden afgebroken of verwijderd. Henco Alupex leiding in mantelbuis Henco Mantelbuis Henco persfittingen Knie 45° Knie 90° Overgangsknie 90° Muurplaat Muurplaat dubbel Knie buitendraad. Kies een blauwe of rode mantel voor koud- of warm water. Welke lengte invoerbocht u nodig heeft wordt bepaald door de afstand van de meterkast naar de buitenzijde van de fundering.


De invoerbocht, ook wel mantelbuis uit één stuk genaam moet van de meterkast tot en met de fundering uit één stuk bestaan en mag niet tussentijds worden verlengd. Vitens maakt gebruik van verschillende soorten en maten leidingen. Hieronder treft u een overzicht van de meest gebruikte leidingen: Transportleidingen zijn grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts