vrijdag 25 november 2016

Balkonhaken

Keuze uit ruim 1bloembakken. Grootste keuze, laagste prijzen! Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Alle merken voor de laagste prijs. Bloembakken voor lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Balkonhaken voor uw balkonbakken. De balkonhaken helpen om uw balkonbakken aan de balkonreling vast te maken.


Zo kunt u ze over het balkon hangen en neemt het geen loopruimte in beslag. De haken zijn stevig genoeg om tot kilo te houden.

Bekijk de specificaties goed om de juiste balkonhaak te vinden bij uw balkonbak. Deze haken zorgen ervoor dat jij je balkonbakken goed en stevig aan je balkon kan hangen. Haken voor hanging baskets voor groen op ooghoogte. Als je van plan bent je tuin aan te kleden met bloemen of planten in hanging baskets op ooghoogte, kun je niet. Wilt u uw balkon opfleuren met prachtige bloemen, planten of kruiden?


Met de bloembakhaken hangt u gemakkelijk en veilig uw bloembakken aan de reling van uw balkon. De haak is over het balkon is in te. Op zoek naar Elho Barcelona balkonhaak metaal antraciet?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Het zijn verstelbare stevige beugels van zeer degelijke kwaliteit, geschikt om lang plezier van te hebben. De balkonbakken van Eternit zijn 17cm breed en 17cm hoog, de meeste andere balkonbakken hebben ook deze afmeting en passen dan ook in de balkonhaken die hier worden aangebodn. Elho biedt het meest uitgebreide assortiment haken en rekjes om je balkonbakken en bloempotten op te hangen aan het balkon of aan de muur. V oor onze balkonbakken hebben wij deze verstelbare balkonhaken bordeauxrood.


Het zijn stevige kunststof verstelbare balkonhaken , verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die bij onze balkonbak past. Het zijn universele verstelbare balkonhaken die ook voor andere balkonbakken te gebruiken zijn. Kies de geschikte maat en bestel gemakkelijk online voor een scherpe prijs.

Stel, je hebt mooie planten gekocht voor binnen, maar je weet niet meer waar je alle potten kwijt moet. Gebruik balkonhaken om de balkonbakken aan de reling te monteren, of wat dacht je van de handige flower bridge deze balkonbak van Elho plaats je heel gemakkelijk over de reling en fixeer deze met de bijgeleverde clips. Hierdoor wordt voorkomen dat de bak eruit kan kiepen.


Alleen geschikt voor de Venezia balkonbak! Hier vindt u de haken die u nodig heeft, om uw balkonbak aan uw balkon te bevestigen. Om de balkonbak op te hangen kan u gebruik maken van de speciale balkonhaken of rekjes, deze zijn er zowel voor aan de muur als voor over het balkon. De Loft urban balkonbakken hebben een hippe, jonge urban uitstraling.


Dankzij het ingebouwde waterreservoir blijven uw planten mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet. Bovendien is het materiaal door de dubbele coating optimaal beschermd tegen vocht. De balkonbakhaak type is geschikt voor de Berlin en Green Basics balkonbakken van Elho. Hierbij mag de dikte van de balkonrailing variëren tussen en 5cm. Het maximale draaggewicht van deze set balkonhaken is 15kg.


Het zijn bijpassende haken voor de elho green basics trough met eventueel schotel. Deze balkonhaken zijn makkelijk te bevestigen aan de muur door middel van een schroef (niet bijgeleverd). Door de slimme fixator zorgen de haken dat je balkonbak met schotel perfect in de haak blijven zitten, wegwaaien is daardoor haast onmogelijk.


Gratis verzending vanaf euro. Elho collectie met kleurrijke design bloempotten, vazen en plantenbakken voor je huis, tuin, kweekkas, balkon of (dak)terras. De balkonhaak biedt de plantenbak extra ondersteuning waardoor de bak rechter en steviger hangt. Ze zijn geschikt voor alle maten van de balkonbak en je kunt er zelfs een schotel onder plaatsen.


De schotel zorgt er voor dat overtollig water uit de balkonbak wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts