woensdag 9 november 2016

Parasol grondanker

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Boek het Parasol , Nieporęt. Vergelijk voor de laagste prijs. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie.

Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Dit vanwege de grootte en het gewicht van de parasol. Het assortiment aan parasolvoeten stelt u ook nu weer in staat om de gewenste keuze te maken en zodoende een prachtige en hoog kwalitatieve combinatie samen te stellen, waar u vele jaren veel plezier aan gaat. Maar waarom een grondanker ? U kunt zelf weten waar u hem plaatst in uw tuin. Vervolgens is de parasol gemakkelijk te verwijderen uit de buis en weer op te bergen.


De keuze voor uw parasol is al gemaakt, maar weet u ook al hoe u deze wilt gaan bevestigen? Er zijn verschillende opties zoals een reguliere parasolvoet, een vulbare parasolvoet, een verrijdbare parasolvoet –een voet op wielen-, een muurbevestiging, een betonnen parasolvoet, of een grondanker voor uw parasol.

Bent u op zoek naar een parasolvoet? Na deze dagen (of korter indien aangegeven op de bijsluiter van de betonzak) kan de parasol op het grondanker geplaatst worden. Doe dit altijd met personen, de Solero parasols lijken met een persoon goed te tillen omdat ze van aluminium gemaakt zijn, maar voor de veiligheid is het beter om de parasol met twee personen op het anker te plaatsen. Stalen parasol grondboor parasolboor grondanker , 45cm lang. Een stevige stalen parasolboor met stelschroef.


Deze parasol grondboor is bedoeld voor het stevig plaatsen. Weet je al precies waar de parasol kan komen te staan en ben je niet van plan deze te verplaatsen? Dan is een Hawaii grondanker perfect voor jou. Je maakt een kuil waarna je het grondanker daarin plaatst. Dit grondanker is geschikt voor de Siesta parasol van 4-Seasons.


Ook deze grondanker is met een voetpedaal te bedienen. Het zwarte pedaal behoort tot de parasol en wordt niet meegeleverd met het grondanker. Ook geschikt als droogmolen standaard. Groot assortiment Parasols. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Voor optimale bescherming van uw parasol raden wij bovendien een parasolhoes aan. Gebruik de parasolhoes niet over een natte parasol , hierdoor kunnen weervlekken ontstaan en deze zijn niet meer te verwijderen. Daarnaast adviseren wij de parasol in te klappen als u deze niet gebruikt. Dit is om windschade aan de parasol te voorkomen. Met deze grondanker kun je de Hawaii King Pole parasol stevig in je terras plaatsen, zonder dat je last heeft van een grote parasolvoet.


Kies de parasolvoet bij je parasol. Parasolvoeten zijn zo gemaakt dat elke parasol er in principe in past. Garden Impressions Hawaii parasol grondanker. Dat wil niet zeggen dat elke voet ook qua stijl past bij jouw parasol. Daarom kies je bij KARWEI uit verschillende parasolvoeten.


Vulbare parasolvoeten, natuurlijk verzwaarde parasolvoeten of kies een parasolvoet op wieltjes. Als je wilt ontspannen in de tuin, op het strand of de camping, dan is de grondanker voor parasols ideaal. Parasol grondanker De Terra Easyfoot is een unieke parasolvoet die volledig onder de grond zit en dus niet zichtbaar is. Uw terras zal daardoor niet alleen mooier ogen, het betekent ook dat u zich niet langer met uw stoel of voeten aan de parasolvoet stoot.


Dankzij de unieke vorm is de Terra Easyfoot zeer sterk, maar toch licht in gewicht. Ik verkoop dit omdat het bij ons overbodig is geworden. Grondanker voor droogmolen of parasol.


Diameter mm tot mm de conditie is gebruikt. De pen is eenvoudig in de grond te steken en geschikt voor parasols met een onderbuis diameter van - cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts