maandag 28 november 2016

Esschert design vuurschaal granito

Esschert design vuurschaal granito

Nu goedkoop dagen naar Graniti v. Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Alles voor uw tuin en terras. Esschert Design bij Agradi. Kies uit producten vanaf € 155.


Doordat de vuurschaal is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, creëert deze een aangename stralingswarmte. Het gietijzeren materiaal kan door weersinvloeden gaan roesten, wat zorgt voor een echte robuuste sfeermaker! Verzendkosten vanaf € 10- gratis!


Vuurschaal op granito voet Vuur in de tuin zorgt voor een warme sfeer en is een echte blikvanger. Deze zware ronde vuurschaal zorgt voor ambiance en warmte rondom. De hoge granito voet zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar heeft. Deze vuurschaal is gemaakt van gietijzer met een ronde granieten tafel.


Esschert design vuurschaal granito

Hij bied sfeer en warmte, waardoor tot. Zo heb je het hele jaar plezier van de sfeer en warmte die de vuurschaalje biedt. Hij is ideaal voor het doorbrengen van sfeervolle avonden in de zomer.


Dankzij de robuuste constructie is deze vuurschaal een aanwinst vo. Indien u de vuurschaal graag zwart wilt houden, dan kunt u deze behandelen met speciale hitte bestendige verf, welke verkrijgbaar is in elke bouwmarkt. Bekijk ook onze andere granito uitvoeringen: granito tafel ron granito ring en granito voet rechthoek. Daarnaast is het voetstuk gemaakt van granito (ook wel terrazzo), dat eveneens een lange levensduur heeft. De schaal is rond van vorm en heeft een diameter van centimeter.


Inclusief sokkel heeft deze set een hoogte van centimeter. Door dit compacte formaat past hij op ieder terras. Bovendien kunt u hem ook daardoor ook gemakkelijk opbergen. Ook het voetstuk heeft een lange levensduur en is vervaardigd van graniet. Deze schaal heeft een diameter van centimeter en is rond van vorm.


Bestel je vuurschalen eenvoudig online in onze webshop! Bestel Veilig en Snel je Vuurschaal bij design tuinhaarden. Met deze vuurschaal kun je gezellig en warm tot in de late uurtjes met vrienden rond het vuur zitten.


Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Be inspired in the Eastern Netherlands! De granito voet is te verkrijgen als normale voet, ronde voet, ringvormige voet en rechthoekige voet.


De vuurschaal is gemaakt van gietijzer en de voet van granito. Robuuste zwarte gietijzeren vuurschaal granito ring voet. Op werkdagen voor 21:besteld = vandaag verzonden! Voor 23:bestel morgen in huis.


Esschert design vuurschaal granito

Dit zijn alle resultaten voor de zoekopdracht ' Vuurschaal granito '. Gratis verzending Avondbezorging. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Vuurschalen Vuurkorven Vijzel Binnenplaatsen Producten Circuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts