donderdag 24 november 2016

De koornmolen

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Recreatiepark de Koornmolen ligt in een fantastisch natuurgebied. De eeuwenoude rivier de Rotte vormt de ruggengraat van dit gebied.


En dat niet alleen: het park ligt ook centraal in Zuid-Holland.

Een betere ligging kan niet. Vanaf de camping is het een wandeling van enkele minuten en u staat direct voor het prachtige meer. Tevens is het ook een korte wandeling naar natuurgebied ‘’Het Koornmolengat’’, waar men de mooiste vogels kan bewonderen. Gaaf om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad.


Hogenboom biedt betaalbare vakanties in diverse vakantieparken. Een zwemles duurt altijd minuten. Heerlijk weekend gehad bij de Koornmolen.

Vriendelijke mensen, ruim park, prachtige ligging van het huisje en heerlijke omgeving. Uitstekend park voor mensen die rust willen en houden van een fietsrijke en waterrijke omgeving! Wel kunt u natuurlijk een verblijf boeken op één van de andere parken van Landal GreenParks in de omgeving. Ons huisje op dit mooie rustige vakantiepark is van alle gemakken voorzien en is geschikt gemaakt voor gebruik door maximaal personen. Het huisje is geschikt voor gezinnen met kinderen of groepen roeiers of zeilers.


De door begroeiing afgebakende staanplaatsen zijn afgescheiden van de bungalows. Campinggasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van de grote fitnessruimte in het hoofdgebouw. De website van het vakantiepark zelf heeft het meeste aanbo inclusief last-minutes. Er is mogelijkheid tot het huren van trekkershutten en bungalows.


De camping beschikt over een speeltuin. Een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. Elke gebruiker van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen dient zich te houden aan het huishoudelijk reglement.


Finse piste De Finse piste is een loopparcours voor joggers van 560m. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. Vergelijk dan de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders.

Zo vind je de beste deal voor jouw verblijf. Houd wel rekening met bijkomende kosten, zoals reserveringskosten. Het is goed toeven in het zuidelijkste puntje van het Groene Hart.


Natuur en gezelligheid gaan hand in hand op de camping midden in de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Onze sportcentra BeweegpuntBas en The Base zvh in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) bieden, het hele jaar door, een compleet sport- en. Het ligt net buiten het gezellige dorp Zevenhuizen, tussen Gouda en Rotterdam in.


Polderlandschap en grote steden wisselen elkaar af in dit gebied en dat maakt de Koornmolen op meerdere fronten uniek. Het park ligt in het Groene Hart tussen Gouda en Rotterdam waardoor u niet alleen kunt genieten van de prachtige natuur maar ook heel gemakkelijk de grotere steden kunt bereiken. Camping de Koornmolen is een rustig en mooi gelegen camping aan de rand van het recreatiegebied De Rottemeren. Fietsen, wandelen, (water)sport, natuur, cultuur en shoppen zijn allemaal mogelijkheden. Op het park is een eenvoudig overdekt zwembad en sportcentrum te vinden.


Vissen is ook mogelijk in de visvijver. De Koornmolen (ZPN) bezoeken? Een heerlijk, rustig gebie naast het park van Landal Green Parks. U mag als gast van de camping gebruik maken van de vele faciliteiten van het Landal Park, zoals het zwemba de snackbar, de bakkerij, de bar en de brasserie.


Gooik, parel van het Pajottenland! OCMW Gooik - Ninoofsesteenweg 182.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts