vrijdag 11 november 2016

Euroconus 3 4

Euroconus 3 4

Dit is een koppeling waar je aan de ene kant de slang in drukt en waar aan de andere kant een schuine kant zit met daarop een afdicht o ring. Deze ring is bij de tegenwoordige koppelingen rood. Ik wil een radiator aanleggen met een onderblok en unipijp.


Het past zo te zien wel goed. Deskundig advies en snelle levering. Verleng kunststof buis eenvoudig en snel met deze borstnippel en bijbehorende euroconus koppelingen. Moer voor het aansluiten van 16mm flexibele buis op onderblok, zijblok of verdeler. Beoordelingen en tips (0) Stel de eerste vraag voor dit artikel.


De dubbele nippel aan één zijde voorzien. Binnendraad volgens DIN EN ISO 228-1. Euroconus -aansluitkoppelingen zijn de ideale fittingen om de buizen van uw vloerverwarmingssysteem aan de verdeler te bevestigen. Vloerverwarming Store levert aansluitkoppelingen die geschikt zijn voor buizen met een diameter van 10mm, 14mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm of 20mm en een wanddikte tot 0mm (geleverd per stuks). U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Euroconus 3 4

Bestel bij Vloerverwarming-Direct! Euroconus (Eurocone) is een universele schroefdraad voor aansluitkoppelingen die door de meeste vooraanstaande merken wordt aangeboden. Koop extra voordelig op Badkamerconcurrent. Thermrad Super-radiator.


Gespecialiseerde groothandel voor bouwservices Meer dan 60. Heimeier radiator onderaansluiting. Met ingebouwde thermostatische afsluiter M30.


Messing vernikkelde collector met ingebouwde kraantjes. EUROCONUS OVERGANG KOPPELING. BUIS 20MM XWI ROLLENGTE: 100MTR. Schrijf de eerste review over dit product. Bekijk gerelateerde producten onderaan pagina.


Eur met garantie en gratis bezorging! Uponor 2-delige knelset van. Tegels, laminaat, sanitair, radiatoren en diverse bouwmaterialen gewoon te zien in onze showroom, zoals het uiteraard hoort! Materiaal: messing vertind – Buitendraad volgens EN ISO 228-1. Toepasbaar voor verwarming en water.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Aan vergelijken toevoegen.


Gratis verzending vanaf € 7- leverbaar binnen 2-werkdagen. H-blokken worden veelal toegepast bij ventielradiatoren die een onder aansluiting met een hart-op-hart afstand van 50mm hebben. Dit betreft de rechte uitvoering, voor als de leidingen direct uit de vloer komen. Knelkoppelingen kopen bij HORNBACH.


Euroconus 3 4

Bij het aanleggen of vervangen van leidingen in huis maak je meestal gebruik van knelkoppelingen. Wanneer je een waterleiding of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts