donderdag 17 november 2016

Park en tuinmachines

Al onze gebruikte apparaten zijn door ons volledig nagekeken en gecontroleerd op veiligheid. Voor de beste resultaten is het belangrijk om uw materiaal goed te onderhouden. Zo levert u kwalitatief beter werk af en gaan uw machines langer mee.


Mangnus Park en Tuin Machines B. Bij aankoop van een 2de accu bovenop de aankoop van een complete set bestaande uit een accumachine inclusief accu en lader ontvang je €retour op de COMPACT of €1op de PRO serie retour! Werkendam is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met park- en tuinmachines en watersport.

Met jarenlange ervaring staan we voor u klaar! Welkom bij PDR Park- en Tuinmachines. PDR Park-en Tuinmachines is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei kwaliteits tuinmachines voor tuin, park en bosbouw. Het vakkundig adres voor aanschaf, verhuur, lease, onderhoud en reparatie van tuin-, bos- en parkmachines.


Derks Tuinmachines te Uden biedt u een ruime keuze nieuwe en gebruikte tuinmachines van diverse topmerken, en beschikt over een eigen servicewerkplaats. Ons bedrijf is tevens een gecertificeerd kenteq leerbedrijf voor monteurs en metaalbewerking. Wij doen net dat beetje meer. Wij hebben jarenlage ervaring en zijn specialist op het gebied van tuingereedschap.


Heeft u een technische vraag of twijfelt u over bijvoorbeeld het type bosmaaier dat u wilt aanschaffen, neem dan gerust contact met ons op.

Naast de bekende merken zoals Stihl, Makita, Tielburger en Murray, hebben wij ook machines van ons eigen merk Tuin-Tools. Wij richten ons op de verkoop en reparatie van machines en gereedschappen die geschikt zijn voor bosbouw, tuinaanleg en -onderhou. Parcon park- en tuinmachines B. Zo hebben wij een ruim aanbod tuinmachines en gereedschappen in ons assortiment.


Voor zowel de professionele als de particuliere gebruiker. Daarnaast kunnen wij de gehele collectie leveren van merken als SABO, Viking en Stihl. LOZEMAN TUINMACHINES - VOOR AANLEG EN ONDERHOUD VAN GAZON, TUIN EN PARK. Al meer dan jaar kunnen zowel professionals als particulieren bij Lozeman Tuinmachines terecht voor machines van diverse topmerken.


Wij hebben een compleet assortiment voor aanleg en onderhoud van gazon, tuin en openbaar groen. Door de technische kennis van de tuinmachines te combineren met de know-how van het gebruik van deze machines is het mogelijk om een passend advies te bieden voor elke situatie. Meedenken en flexibiliteit zijn belangrijke waarden voor ons.


Mansier Tuinmachines is gespecialiseerd in tuinmachines voor de professionele en particuliere markt. Wij leveren, onderhouden en repareren alle A-merken. Wie bij ons bedrijf een machine aanschaft wordt deskundig geholpen en geadviseerd door ons ervaren personeel dat nagenoeg alles weet over nieuwe en gebruikte machines. Daar kunt u onze zitmaaiers en andere producten zelf zien, voelen en beleven. Dit is wel zo verstandig bij de aankoop van een dergelijke machine.


Snelle afwikkeling en betaling grote Vicon strooier op wielen bak max. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van tuinmachines en gereedschap, maar bij Niels Bulder Tuin- en Parkmachines kunt u ook aankloppen voor reparatie en onderhoud.

Al jaren kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit tuinmachines en gereedschappen en de bijbehorende service en reparatie. Alle topmerken tuinmachines , tuingereedschap, beregeningsmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen onder een dak. Op zoek naar bosmaaiers, cirkelmaaiers, generatoren, kettingzagen, kooimaaiers, transportmiddelen, zitmaaiers, heggenknippers, heggenscharen, bladblazers, bladzuigers, beregeningsapparatuur voor de beregening en andere tuin en parkmachines? STIGA grasmaaiers, zitmaaiers, zero turn maaiers, frontmaaiers en handmaaiers!


Betrouwbaar en veelzijdig met een ruime keuze aan maaisystemen, motoren en toebehoren. De beste tuinmachines die je kunt hebben om je gras gezond en mooi te houden het hele jaar door. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw aankoop, huur, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts