dinsdag 1 november 2016

Koelleiding

Koelleiding

Zonder koelleiding kan een airconditioning niet worden aangesloten. Wij leveren een uitgebreid assortiment geïsoleerde koelleidingen per meter, op rol of per set. Kies de categorie van uw keuze of scrol omlaag voor ons complete assortiment airco koelleidingen. Ebril Geisoleerde koelleiding op rol. Coolmark levert alle soorten koelleidingen zowel in inch als in mm maten: rechte lengtes, rollen en voorge?


Koelleiding in rechte lengten van meter. Koperen koelleidingen dikwandig in rechte lengten. TALOS XS hoge druk leidingen in rechte lengten 1bar 9. Tevens verkoop van koelleidingen, gootsystemen, montagesystemen en condenswaterafvoersystemen.


Belangrijk is dat de koelleiding conform PED en geschikt voor alle koelgassen is. Ook dient het materiaal brandvertragend te zijn. Er zijn verschillende opties voor koelleiding airco. Gecombineerde geisoleerde koelleiding met zuig- en persleiding aan.


Koelleiding

De koelleiding is voorzien van een witte versterkte isolatie. Airco koperen koelleiding. Ga terug naar het koelleiding airco overzicht. Contactgegevens Mijnklimaatshop.


Beschikbaarheid: Geen voorraadartikel. Het kenniscentrum over duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het MKB met honderden voorbeelden, praktische instrumenten en besparingstips. Als er een andere lengte koelleiding nodig is voor de installatie kunnen wij deze speciaal voor u op maat maken, deze kan dan bij een set worden toegevoegd per meter. Een airconditioner kan zonder koelleiding niet worden aangesloten. Het gebruik van deze koelleiding is daarom zeer belangrijk.


De afwerking hiervan is ook zeer belangrijk. Naadloos getrokken koperen koelleiding van ca. Inwendig gereinigd en afgedopt om inwendige vervuiling te voorkomen. Goedkope Koeltechnische koperleiding, setjes complete koelleiding met flaire wartel voor montage van uw airconditioning, koelleidingen zijn in diverse maten op rol te bestellen bij koel-service.


Geleverd met meter gevulde koelleiding. Direct klaar middels eenvoudige montage! Voorzien van montagehandleiding.


Uitsluitend via de website te bestellen,deze worden naar u verzonden ! Vraag een factuur via het contactformulier voor verzending buiten Nederland. Sangi geïsoleerde dubbele koelleiding per meter. INOAC leidinggoot en hulpstukken WIT voor airconditioning units. Deze onderdelen sluiten perfect op elkaar aan.


GL2Zelfklevende tape ivoorkleurigSupersterke tape voor het omwikkelen van koelleiding Lengte op ro. Als u een account bij ons hebt, log dan in a. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts