woensdag 15 februari 2017

Aquamax 10000

Aquamax 10000

Vijverpomp-webshop heeft alles voor de vijver in hun webshop. Met vijverpompen van de Aquamax Eco Premium serie weet je zeker dat je een juiste aankoop doet. Bij ingeschakelde SFC-functie zorgt de pomp zelfstandig voor de optimalisering van de waterhoeveelheid en de transporthoogte en reduceert deze tot max. Zo is de gewenste doorstroming volledig regelbaar (van tot 1) en is de pomp uitgerust met een tweede inlaat. Met behulp van een extra ingang is het mogelijk om meer filtertoebehoren aan te sluiten om uw vijverpomp zo efficiënt mogelijk te gebruiken.


U kunt de doorstroming van de pomp geheel zelf regelen van tot 1. De vijverpomp is ook in een droge opstelling te gebruiken. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dankzij deze combinatie met de fm-masterkunt u de capaciteit en het vermogen van deze pomp draadloos regelen.


Hierbij zal het stroomverbruik nog minder worden waardoor u nog meer bespaart op uw energierekening. Schroeven verwijderen, tussenhuis, O-ring en rotor verwijderen. Alle onderdelen met een borstel onder schoon water reinigen. Onderdelen op beschadiging controleren en evt.


Aquamax 10000

Een OASE Aquamax Premium is een efficiënte pomp die veel wordt gebruikt in de aansturing van water naar het vijverfilter toe. Een OASE AquaMax Eco Premium is elegant en heeft alle gebruiksgemakken, zoals bescherming tegen drooglopen, standaard op de pomp zitten. In de eerste plaats is dit het geringe energie verbruik van deze pomp. En dit zonder dat het ten koste gaat van de doorstroomsnelheid en opvoerhoogte.


Let bij de keuze voor de juiste vijverpomp op, dat u een pomp kiest die krachtig genoeg is voor uw vijver. Nieuw Ophalen of Verzenden. Uitstekende energiebalans: betrouwbare transportcapaciteit bij nog minder energieverbruik. Extra, gepatenteerde aansluiting van optionele filtertoebehoren voor de toevoer van vuildeeltjes uit andere vijverzones.


Unieke, gepatenteerde vorstbescherming: tot -°C is de pomp beschermd tegen vorstschade. Adapterset voor slangen (2'' - 63mm.) en buizen DN 75mm. Oase Aquamax Eco Gravity 10.


Suitable for all types of ponds and an excellent choice to install for p. Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker. Zijn compacte formaat, lage verbruik en hoge betrouwbare transportcapaciteit maken hem ook ideaal voor grotere vijvers met een intensief gebruik. Het is mogelijk dat u voor een gelijktijdige toevoer van vuildeeltjes op de extra gepatenteerde ingang filtertoebehoren aan gaat sluiten.


Aquamax 10000

Deze AquaMax Eco Premium is buitengewoon energie-efficiënt en is ook voorzien van een goede transportcapaciteit! De werking van de AquaMax Eco Premium is ook van belang, voordat u dit model koopt. De AquaMax Eco Premium is een complete en betrouwbare filterpomp van Duitse topkwaliteit. De doorstroming is volledig regelbaar en dankzij een tweede ingang wordt het mogelijk een satelietfilter of oppervalkteskimmer aan te sluiten waardoor er ook vuil afgevoerd kan worden uit moeilijk te bereiken vijverzones. Deze filterpomp heeft een grote en betrouwbare transportcapaciteit bij de grotere vijvers.


Deel uw product ervaring en plaats een review. Deze pomp is daar absoluut één van de beste van in zijn soort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts