woensdag 1 februari 2017

Bladhark fiskars

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Klanten beoordelen ons met een 9. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. Tuingereedschapsset van €29.


De dagaanbieding site van Nederland!

Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker. De houten steel is voorzien van een waxlaag om blaren te voorkomen. Dit voorkomt blaren in uw handen. Deze bladhark wordt veel gebruikt door hoveniers. Uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen, zeker als u twijfelt over de aanschaf van dit artikel.


De hark is heel soepel, even wennen soms, maar vind ik erg prettig. Een bladhark wordt gebruikt om bladeren, grasresten en ander tuinafval bijeen te harken. Dit is nodig om het gazon vrij te houden van rottend tuinafval.

Ze zijn meestal gemaakt van staal of kunststof. Bladharken worden met of zonder steel verkocht. Bij sommige bladharken kan de afstand tussen de tanden worden aangepast tot de gewenste harkbreedte.


De bladhark is ideaal voor het bij elkaar harken en verwijderen van bladeren en afgemaaid gras van het gazon, paden en andere oppervlakken. Deze hark wordt zonder steel geleverd. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig?


Sedert die tijd zijn van de oranjekleurige schaar meer dan miljard stuks wereldwijd verkocht. Het harkblad en de steel is gemaakt in polymeer waardoor het zeer stabiel, extra licht en toch robuust is. Het blad is eenvoudig van de steel te klikken zodat je hem eenvoudig kan opbergen. Als je graag in de tuin werkt, wil je voor elk karwei het beste gereedschap. Of je nu onkruid wiedt, hakt, snoeit of harkt, met onze gereedschappen gaat het je jaar in, jaar uit gemakkelijker af.


Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.

Wordt veel gebruikt door hoveniers. Uitzonderlijk scherpe bladen van dubbel gehard staal. De beste materialen en oog voor detail.


Perfect gebalanceerd om te garanderen dat je met de hoogste snelheid en precisie kunt slaan, waardoor de kracht verveelvoudigd wordt als je bijl de boomstam raakt. HIerdoor heb je maximaal resultaat met een minimale inspanning. Daarnaast zorgt dit ervoor dat bladeren en takken niet tussen de tanden blijven hangen tijdens het harken. Uw Officiële Fiskars Dealer.


De L bladhark van Fiskars is voorzien van stabiele, zeer flexibele tanden die in een trek beweging werken. De Fiskars bladhark onderscheidt zich door licht en stabiel gereedschap. FISKARS bladhark met fiberglas steel 1x 4cm. Bijzondere kenmerken deze fiskars bladhark is een brede bladhark die geschikt is voor het samen harken van bladeren en gras.


Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts