maandag 20 februari 2017

Hangmat standaard inklapbaar

De mooiste oplossing voor het ophangen van je hangmat! Unieke hangmatstandaards van duurzame materialen. Voor 16:uur bestel morgen in huis. Stevig, weerbestendig én fairtrade. Duurzame standaarden voor hangmatten!


Hangmat standaard inklapbaar

Koop een houten of metalen standaard voor je hangmat in onze webshop. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Zoek naar hangmat standaard op de nieuwe KensaQ. Standaard is gemaakt van Metaal.


Tropilex doneert van elke verkoop om onze planeet te behouden! Hangmatstandaard Tropilex Wood Double. Deze houten hangmat standaard ziet er in elke tuin prachtig uit.


Hangmat standaard inklapbaar

Met de Wood hangmat standaard van Tropilex kunt u uw hangmat overal ophangen. Twee hangmatten met een opvouwbaar stalenbuis standaard frame in black walnut paint. De standaard is eenvoudig te monteren zodat de. Afmeting hangmat 220x60cm. Heel leuk voor zowel buiten- als binnenshuis.


Het is degelijk materiaal en hij staat stevig op de grond. Ook de bevestigingshaken zijn sterk. Dit product is uit ons assortiment.


Voor een 2-persoons hangmat heb je immers een andere standaard nodig dan wanneer je kiest voor een babyhangmat of een familiehangmat. Bij de aanschaf van een hangstoelstandaard voor je hangfauteuil geldt hetzelfde verhaal. Uiteraard is het ook mogelijk om een hangmatset te kopen.


Dit is een hangmat met frame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts