maandag 13 februari 2017

Choisya ternata

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. De plant wordt uiteindelijk circa meter hoog en staat het liefst beschut in verband met vorstgevoeligheid. De geurende witte bloemen verschijnen vaak al in april. Naarmate het groeiseizoen vordert, neemt het blad een groene, gele kleur aan.


Dit soort heeft zeer smalle, diep ingesneden bladeren en heeft een minder robuste groeiwijze. Zijn witte bloemen zijn iets groter dan die van C. De opvallende, witte bloemen geuren ook, maar dan zoet. Het najaar is de beste planttijd voor alle tuinplanten.


Choisya , ook geschikt voor in een plantenbak. Plant deze plant op een zonnige plek en in een goed gedraineerde grond. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Lees ook eens het interessante artikel over planten water geven.


Een groenblijvende plant met donker leerachtig blad en geurende witte bloempjes. Eventueel kan de plant ook in patiotuinen worden gebruikt. Deze sierheester laat zich goed combineren met andere tuinplanten. Ze zijn leerachtig en hebben een aromatische geur. De bloem is zuiver wit en geuren naar oranjebloesems.


In de herfst is er soms een tweede bloeimoment. The foliage is evergreen although it looks at its best from March to November. Deze Rutaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 1centimeter. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.


Choisya ternata

Een mooie afgeronde heester met een heerlijke geur en prachtige witte bloemen die in grote getale verschijnen vanaf de late lente tot het einde van de zomer. Deze niet-kieskeurige struik zal goed groeien in verschillende omstandigheden. Het is een dichte wintergroene haag die best groeit in de zon of halfschaduw.


Ook het glanzend groene blad geurt naar citroen als je het kneust. Er worden planten per lopende meter geplant. It is native to the southwestern U. Texas, New Mexico and Arizona) and most of Mexico.


Choisya ternata

Uit lichtroze knopjes vormen zich dan kleine, bladige, witte bloemetjes met een geel hartje. Als deze bloemetjes loskomen verspreiden ze een heerlijke geur. De bladeren zijn fris groen en stervormig.


Zet deze tuinplant het liefst op een beschut plekje in de tuin. De groenblijvende heester Chosisya ternata (Mexicaanse oranjebloesem) heeft donkergroen, glimmend blad. De plant is niet volledig winterhard maar kan op een beschutte standplaats uitgroeien tot een mooie, bossige struik.


Bloeit in het voorjaar met geurende witte bloemen. Ook geschikt als kuipplant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts