maandag 27 februari 2017

Vrouwentongen kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De Sanseveria (vrouwentong) verbruikt namelijk erg weinig water en kan weken zonder. Ook doet de Sansevieria het goed op zowel donkere als lichtere plaatsen. De meeste vrouwentongen soorten zijn groen, de Sansevieria Laurentii heeft echter een gele streep.


Waarom een sanseveria kopen ? Wist je dat een sanseveria in de jaren al erg populair was?

En nog steeds is het een kamerplant die bij velen in trek is. Wij zetten de verschillende voordelen van deze kamerplant graag voor jou op een rijtje! Vind je het niet erg om een beetje keuze te hebben?


Gelukkig, want er zijn ongeveer verschillende soorten vrouwentongen. Kenmerkend is het grijsgroene blad met strepen, vlekken en gele randen. Wil je de plant iets donkerder? Zet haar dan verder van het raam af.


Deze makkelijke soorten groeien van oorsprong in Afrika. De Sansevieria behoort tot de plantenfamilie van de Agavaceae.

Scroll to Top wordt toegevoegd aan uw winkelwagen. Alleen de beste kwaliteit kamerplanten Kies gewenste afleverdatum. Het is hoe dan ook een aandachtstrekker.


Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe kun je ze vermeerderen, wat is de bloeiperiode en welke ziekten kent deze kamerplant. Dan kan je stekken nemen van wortels, stelen of bladeren van de plant. Kamerplanten koop je eenvoudig online bij bol. Verzorging: vrouwentongen zijn makkelijk te onderhouden.


De plant kan goed tegen droge warmte, bijvoorbeeld van de centrale verwarming. De sansevieria was jarenlang de populairste kamerplant in Vlaanderen. Toen het Simplisties Verbond voor een aflevering naar Vlaanderen trok, spraken Van Kooten en De Bie op voorhand (zogezegd) af dat hun sympathisanten als herkenningsteken een sansevieria voor het raam zouden zetten. In veel Afrikaanse landen gebruikt men de bladeren van de vrouwentong om touw en manden van te maken. Er bestaan ongeveer soorten vrouwentongen.


Ik heb enkele jonge sanseveria’s of vrouwentongen te koop. Ze zien er retro uit en zijn luchtzuiverend! Je hoef alleen maar te zorgen dat je niet teveel water geeft. Haar bladeren worden ook wel vrouwentongen genoem waardoor de plant zelf de bijnaam tongelaar heeft. Door deze plant met de juiste pot te combineren krijgt elke woonkamer of kantoor een strakke uitstraling!


Bestel alles voor je dier, tuin en huis op Ranzijn.

Of bezoek een van onze winkels. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Ik wil graag een Sanseveria stekken.


Nu heb ik er verschillende dingen over gelezen, maar in essentie komt het op hetzelfde neer: een stuk blad afsnijden en dat in de. Al onze boeken worden verzonden, ook. De plant heeft weinig water nodig, in feite hij kan weken zonder. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De vrouwentong is een ideale plant voor mensen die iets minder goed zijn in het onderhouden van planten.


Niet iedereen wordt immers met groene vingers geboren. Gelukkig zijn er onderhoudsvriendelijke planten die niettemin bijzonder mooi zijn. In deze video laat ik zien hoe je de Sansevieria scheurt.


Van plant meerdere planten maken! Vrouwentong (sansevieria) op kantoor huren of kopen. En niet geheel onbelangrijk: als je de plant te groot laat worden, kan hij zomaar je pot stuk groeien.


LEER MEER De beste en leukste manier om je plantenfamilie uit te breiden is door stekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts