woensdag 8 februari 2017

Palmboom kwekerij

Ook exclusieve bomen en planten behoren tot ons grote online assortiment. Al snel kregen wij vragen over mogelijkheden om palmbomen te kopen. Hier vind u een overzicht van alle kwekerijen die bij mij bekend zijn in Nederland die exotische planten aanbieden. Palmboom kopen en thuis laten bezorgen. Wilt u een palmboom kopen?


Palmboom kwekerij

Door een palmboom van Palmexpert aan te schaffen brengt u een stuk vakantie gevoel en mediterrane sfeer in uw tuin! De beste palmbomen voor de Nederlandse tuin zijn de Trachycarpus wagnerianus palmboom en de Trachycarpus fortunei palmboom. De Trachycarpus kan wel meter hoog worden.


De palmboom ziet u steeds meer in de Nederlandse tuinen. Ze kunnen ons klimaat goed verdragen, ook een beetje vorst is geen probleem. TeeningaPalmen is uw online Tropische Tuincentrum met topkwaliteit winterharde palmbomen, olijfbomen en andere tropische planten voor de laagste prijzen. De mooiste palmen koopt u online bij Kwekerij Klein. Winkelwagen (0) Klantenservice Inloggen.


Daarnaast is het bedrijf dit weekeinde deelnemer aan Kom in de Kas in de regio Zuidoost-Drenthe. Publiek op het bedrijf is belangrijk, stelt palmenkweker Herbert Riphagen. Beter iets hoger dan te diep. Deze palmboom groeit op alle bodems van bij ons.


Tijdens de winter kan hij goed vochtige grond verdragen. Bodem Alle bodems van bij ons. Nobilis is de leverancier voor winterharde palmbomen, olijfbomen, bonsai en nog veel meer.


Als u de palmboom ook wilt laten aanplanten, bezorgen we de palmboom in ieder geval binnen werkdagen en plaatsen we hem direct in uw tuin. Wanneer u de palmboom zelf wilt aanplanten, kunt u ook het aanplant pakket mee bestellen. Een palmboom snoeien en verzorgen. Online bestellen is eenvoudig en zo gedaan.


Kies uw favoriete exemplaar, betaal online, dan leveren we het gekozen exemplaar snel bij u af. U kunt onze olijfbomen online aanschaffen, maar ook alle andere benodigdheden kopen. Denk aan: potten, aarde en bemesting. Vanzelfsprekend kunt u ook naar de kwekerij komen.


De Cycas en Dioon zijn aan de palmboom verwant en hebben een warme, mediterrane uitstraling. Sommige palmen zijn zelfs winterhard. Hoe kiest u een palmboom ? Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of de palmboom binnen of buiten komt te staan.


Zeer goed winterhard tot -C graden. Opgekweekt in pot, zodat deze het hele jaar kan worden aangeplant in bak of volle grond. De buxus wordt ook wel ‘palmboompje’ of ‘ palmboom ’ genoem maar die benaming kan voor verwarring zorgen. Sterker nog: de buxus houdt niet eens van.


Palmboom kwekerij

De Schelde Handelskwekerij is hét adres voor de aanschaf van uw palmboom. Wij hebben palmbomen die goed gedijen in ons wisselvallige klimaat. Met de juiste verzorging, geniet u jarenlang van een prachtige palmboom op uw terras, balkon of tuin.


Weet u al precies welke palmboom bij u past? Winterharde palmbomen voor koude klimaten. Onze Trachycarpus planten worden volwassen in een kwekerij in het Verre Oosten.


Palmboom kwekerij

MyPalmshop verzendt palmen door heel Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts