vrijdag 10 februari 2017

Diva loungeset

Diva loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Dutch Brooklyn Loungeset van €695. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen.


De dagaanbieding site van Nederland! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Lekker even bijkomen op de verstelbare Diva stoel.


Een gevlochten stoel van wicker waarbij je de stoel in verschillende standen kunt zetten. De comfortabele kussens zijn van All Weather materiaal en zijn, net zoals het frame, weerbestendig en onderhoudsarm. Dat is de Diva loungeset voor twee personen. Geniet van de ochtendzon of lees rustig een boek. De Diva stoelen zijn verstelbaar en hebben een voetenbankje in de stoel.


Diva loungeset

De stoelen zijn gemaakt van hand gevlochten wicker, een weerbestendig materiaal en onderhoudsvriendelijk. Mooie, compacte loungeset waarin je heerlijk tot rust kunt komen. In deze loungeset kun je een lekker drankje doen, maar ook liggend een boek lezen in het zonnetje. Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie. Met deze set geniet je echt van iedere zomerse dag.


De Lyon loungeset past door zijn vorm en afmetingen in. Garden Impressions Diva tuinstoel. De Diva is gemaakt van een duurzaam, UV bestendig, kunststof soort.


Hierdoor zijn de tuinstoelen zeer kleurecht en kan je er lang van genieten in je tuin. De tuintafel heeft een aluminium frame en een ceramic tuintafel blad. De Almafi tuinstoelen bestaan uit een sterk aluminium frame waar omheen kunststof gevlochten wicker zit. Duurzame en UV-bestendige loungeset van polypropyleen vlechtwerk.


Loungeset Paradiso, loungeset Rhodos en de Kubbano lounge zijn onderdeel van de nieuwste collectie. Voor deze nieuwe collectie is gebruik gemaakt van de innovatieve nanotexstof met een dry fast foam vulling. De Paradiso loungeset is een stijlvolle loungeset gemaakt van hoogwaardige materialen.


De Diva tuinstoel is verkrijgbaar in vier speelse kleuren: wit, donker grijs, licht blauw en grijs. Deze design kunststof tuinstoel combineer je bijvoorbeeld met een mooie teakhouten, granieten of aluminium tuintafel. Eigenlijk is alles mogelijk bij deze tuinstoel. Zo kan het echte genieten meteen beginnen, De tuinstoel is voorzien van pootdoppen voor een nette afwerking. In een handomdraai bij u geleverd.


Bestel Diva gemakkelijk bij bol. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Gratis verzending vanaf €20!


Dit stijlvol accessoire is uitgevoerd in moderne kleur. Het afdekzijl is volledig in harmonie met uw buiteninterieur en geeft uw tuinmeubilair extra bescherming tegen vuil, bijvoorbeeld gedurende de herfst en winter. Deze tuinmeubelhoes is passend voor de Diva en voorzien van een handig koord aan de onderzijde.


Stel je eigen loungeset samen. BIj JYSK hebben we loungesets die je zelf kan samenstellen, zodat je deze volledig kan aanpassen op jouw tuin. Beach Loungeset Sydney Multi Grey 4-DeligBeach Loungeset Sydney Multi Grey 4-Delig,Deze prachtige hoekset is een lust voor het oog.


Diva loungeset

Er wordt gebruik gemaakt van comfortkussens met extra zwaar schuim en een kleurvaste stof die vuil-en waterafstotend is. En: tegen zeer scherpe prijzen. De Diva kunststof tuinstoelen zijn gemaakt van polypropyleen. Polypropyleen is een kunststof die kleurvast is en weerbestendig.


GRATIS buckingham side table 60×60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts