vrijdag 3 februari 2017

Mosaqua openingstijden

Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden.


Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide.

Neem contact met ons op, wij beantwoorden al je zwemvragen. Kijk altijd op onze website voor de actuele openingstijden. Ruim jaar geleden slaat het noodlot opnieuw toe. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Mosaqua helpt Kim aan het sporten.


De subtropische beleving verdient zeker een plek op je activiteiten to do lijst. Plons in één van de binnen- of buitenzwembaden.

Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Het is ook heerlijk ontspannen onder de neveldouche. De kleine kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren op het avontuurlijke piratenschip van wel meter. Op warme dagen héél veel mensen.


Voor een schappelijke toegangsprijs geniet je zowel indoor als outdoor van glijbanen en zwembaden. De ligweide is enorm en rustgevend. Ideaal voor een gezellig en compleet dagje uit bij goed of slecht weer. Ga mee op reis door de Jungle. Zwem tussen de wilde dieren of maak een praatje met de papegaaien, maar pas op voor de rondslingerende chimpansees.


Dit bad heeft een constante temperatuur van dertig graden. Ieder uur komt er een golfslag. Er is ook een wildwaterbaan, die alleen geschikt is voor geoefende zwemmers. Het is de perfecte plek om een dag te ontspannen met het hele gezin. En als de kinderen moe zijn van al dat zwemmen dan is er een Piratenspeelschip.


Vergelijk dan accommodaties in Nederland.

Ben je nog aan het oriënteren? De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Gulpen vindt u op Openingstijden. Van Openingstijden tot tips over leuke winkeltjes, die een bezoekje waard zijn. Woont u in Gulpen en bent u op zoek naar Winkelcentrum?


Op Shoppen In vindt u relevante informatie over winkelen in Gulpen. De place-to-be in Gulpen, of gewoon een sigarenboertje op de hoek. Kom daarom genieten van een spetterend dagje uit. Er is hier ontspanning en waterpret voor zowel jong als ou dus is dit hét perfect uitje samen met het hele gezin.


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Bekijk de openingstijden per winkel op de betreffende winkelpagina. Zoek naar: Ga naar winkels Ga naar horeca.


In winkelcentrum Makado Beek kun je iedere zondag shoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts