maandag 27 februari 2017

Schaeck zwembad

Haal vandaag nog een zwembad in huis. Welkom bij zwembad De Schaeck , het warmste bad van de regio. De watertemperatuur en de ontvangst zijn nergens zo warm als hier! Jong en oud kan in het binnen- en buitenbad een actieve, ontspannen dag beleven. Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad.


Openingstijden, activiteiten en meer! De meest volledige site met ruim 66. Ik ga al jaren met veel plezier naar het prachtige zwembad De Schaeck in Twello. Er zijn fantastische baden, servicegericht en klantvriendelijk personeel. Met aandacht voor de zwemmers.


Fitnessmaterialen in het zgn. De prijzen zijn realistisch en betaalbaar en. Wateryoga in het zwembad de Schaeck in Twello, elke dinsdag van 11. Combineer het eens met de yoga. Zwembad Schaeck Zwembad De in Twello.


Schaeck zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? In de Schaeck kun je prima uit de voeten voor een dag sport of vermaak. Beste bezoekers van zwembad De Schaeck , ik ben mijn portemonnee kwij. Met een binnenba een buitenbad met. Ik ben bang dat ik ‘m gisteravond (do sept rond 1uur) in het restaurant heb laten liggen, op de lange tafel die vlakbij de bar staat, of op de bar.


Het personeel heeft gezocht, maar tevergeefs. Het gaat om een donkerbruine SECRID pasjesportemonnee, zie foto’s. Zwemmers kunnen baantjes trekken of spelen in de stroomversnelling.


Schaeck zwembad

Er is ook een meter lange glijbaan. De opbrengsten komen ten goede van Stichting Dorpsverfraaiing Twello. Inclusief gratis zwemmen vanaf 12. Het binnenbad is het gehele jaar geopen het buitenbad alleen in de zomer. Natuurlijk altijd een succes, een kinderfeestje geven in een zwembad ! Een leuke variant is om het feestje tijdens het discozwemmen te organiseren!


Ideaal om hier samen met je kinderen actieve ontspanning te beleven. Het zwembad heeft een stoomba whirlpool, er is een meter lange glijbaan en het zwembad heeft een stroomversnelling. Heeft uw partner of ouder dementie en wilt u graag eens samen zwemmen? Dat kan in zwembad De Schaeck in Twello.


Een paar keer per jaar is het zwembad helemaal gereserveerd voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. U kunt dan een uur lang bewegen in het water. Het bad heeft een fijne temperatuur en de bodem is op sta-hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts