dinsdag 7 februari 2017

Blokhut saga

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen?


Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken.

Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. De Tuindeco Saga is een blokhut die geschikt is als opbergruimte voor tuingereedschap, fietsen en tuinmeubels! Hij wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, ramen van echt glas en een duidelijke opbouw handleiding. De Saga kunt u naar hartenlust uitbreiden met overkappingen en wanden.


Wij tonen u graag onze ruime selectie blokhutten en tuinhuizen. Onze blokhutten worden gratis bezorgd met supersnelle levering. Ook voor een chalet of een houten garage zit u bij ons goed.

Kijk gerust rond in onze online blokhutten winkel en bestel met vertrouwen. Ontwerp eenvoudig de blokhut , tuinhuis of veranda van uw dromen met onze configurator en bekijk het vanuit elk gewenst perspectief! U heeft oneindig veel mogelijkheden. Persoonlijke hulp met uw blokhut op maat?


Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes.


Voordat u een blokhut of tuinhuis aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Past u beoogde tuinhuis bijvoorbeeld wel in uw tuin? En hoe dik moet de wand van uw blokhut eigenlijk zijn?


Dit kan best veel zijn om allemaal zelf uit te zoeken, daarom heeft Gadero een handige blog geschreven met tips voor de aankoop van een. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De blokhut is gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout.

De rechte hoeken zijn voorzien van unieke wind- en waterdichte hoekverbindingen. Als u de blokhut niet vaak gebruikt of u geen vochtdicht membraan hebt, bevelen wij u van harte aan om ons ventilatierooster te plaatsen om condensvorming tegen te gaan. Behandeling van uw blokhut.


In ons klimaat wordt het hout blootgesteld aan zeer diverse weersomstandigheden. Het is eenvoudig bij te snijden, maar bedenk wel hoe u de afwerking wilt voordat u begint, en zorg ervoor dat het water weg kan lopen in het geval dat uw blokhut dak volledig plat is. Voor onze modulaire bouwwerken, zoals blokhut Saga is er een voeg nodig om elk afzonderlijk deel van het bouwwerk aan elkaar te verbinden. Tuindeco is een leverancier met kwaliteit voor vele producten buitenshuis. Al onze blokhutten en chalets kunnen worden uitgevoerd met een dakbedekking naar keuze.


Wij gebruiken standaard Finse dakpan platen in dakpanmotief. Standaard kleuren zijn zwart, rood of grijs, andere kleuren op aanvraag mogelijk. U kunt blokhut Ultramodern uitbreiden met een zijluifel.


Zo krijgt u een tuinhuis met overkapping. Doordat de wanden van de blokhut robuust en stevig zijn is dit type woning of vakantiehuis perfect geïsoleerd. Door een blokhut te voorzien van een (stenen) fundament, staat de deze niet alleen stevig, ook krijgt vocht geen vat op de blokhut en vermindert de kans dat de hut wordt aangetast door insecten.


Blokhut Ultramodern 3x 2x 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts