vrijdag 2 november 2018

Partytent antraciet

Partytent kopen vanaf 295. Bekijk snel ons ruime assortiment! Op zoek naar een partytent ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Houd jij wel van een feestje in huis en wil je ook jouw tuin hierbij betrekken?

Doordat deze feesttent opvouwbaar is, klap je hem gemakkelijk uit en berg je hem snel op. De stof is gemaakt van polyester, dat spatwaterdicht is en een UV-bescherming heeft van factor 30. Zo wordt de warmte binnen gehouden en heb je minder last van wind en regen.


De partytent is eenvoudig en snel op te zetten. Ideaal voor een tuinfeestje, bbq of buitenfestiviteit. Het antracietkleurige doek is gemaakt van polyester en met het aluminium frame wordt roestvorming voorkomen. De zijwanden met boogramen zijn oprolbaar indien nodig.


Het paviljoen is voorzien van verankerbare.

Havana antraciet zorgen voor een wat aangenamere temperatuur in jouw partytent bij minder goede weersomstandigheden. De antracietkleurige zijwanden zijn 1centimeter hoog en 2centimeter breed. Het doek van polyester is spatwaterdicht en heeft een UV-bescherming van factor 30. Keuze uit ruim 4partytenten! Vergelijk nú online, vanaf € 295.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Luxe Paviljoen 3xmeter Graciosa Deze Paviljoen 3xheeft veel verfijnde smeedijzer uitziende details, met verstevigde hoeken alwaar u decoratie op kunt plaatsen. Graciosa 3xReserve Dak-doek vervangings dak antraciet JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.


Onze partytent met mesh zijwanden is perfect voor iedereen die een open air gevoel wil hebben, maar geen insecten wil bij buitenactiviteiten. Deze feesttent is ideaal voor een breed scala aan buitenevenementen, zoals tentoonstellingen, bruiloften, feesten, barbecues en festivals. Deze partytent is gemaakt van robuust, gepoedercoat staal, waardo.


Een partytent zorgt ervoor dat je feestje niet in het water valt. Bij Blokker vind je party- en feesttenten van verschillende merken zoals Bo-Garden, VidaXL en Le Sud. Naast dat een partytent ervoor zorgt dat het droog blijft, biedt het ook schaduw tegen de zon of kun je met een partytent met zijwanden lekker uit de wind zitten.


De voordelige partytent is 2op 2centimeter groot, heeft een hoogte van 2centimeter en zorgt ervoor dat je feestjes niet (meer) in het water vallen. Wij voorzien u graag van de juist informatie bij het maken van uw keuze.

Dit met betrekking tot waar u uw partytent voor wilt gaan gebruiken, zoals in de tuin, op de camping, het strand of voor professionele verhuur van partytenten aan evenementen. U kunt hier contact met ons opnemen. Goed om te weten: de partytent Havana is een vierkante partytent gemaakt uit een stevig buizenframe uit staal bekleed met een doek uit polyester.


Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve opvouwbare partytent , zijn wij u graag van dienst. Deze feesttenten kunt u binnen één minuut opzetten, waardoor u de partytent snel en efficiënt kunt op- en afbouwen bij veel zon of slecht weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts