donderdag 8 november 2018

Weber performer de luxe

Prachtig vakantiepark midden in de natuur aan het strand. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 3605. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist.


Gezellig barbecueën met vrienden en familie buiten in de tuin. Met de handige Touch-N-Go ben je binnen no time klaar om te gaan barbecueën. Met het Touch-N-go gasontstekingssysteem steekt u de briketten met één druk op de knop aan.


Bereid op een klassieke wijze heerlijk eten met brandende briketten of houtskool en maak gebruik van de bijgeleverde dekselgreep met hitteschild om de veiligheid te bevorderen door vlammen op deze manier te vermijden. De hoes is uv-resistent en waterproof zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. De barbecuehoes is volledig afsluitbaar dankzij de klittenbandsluiting.


De hoes is lichtgewicht, UV-resistent, waterproof, ademend en heeft diverse geavanceerde bevestigingsmogelijkheden. In de binnenkant is tevens een opberghoes te vinden. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De hoes is gemaakt van 1procent polyester en heeft diverse bevestigingsmogelijkheden.


De hoes zal daardoor niet van de barbecue af kunnen waaien. Deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van 57cm en is voorzien van een groot werkbla waarop je op comfortabele hoogte je vlees, vis en groenten snijdt. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Weber luxe hoes performer GBS 89. Geen zorgen meer over stortregen, sneeuw en de.


Weber performer de luxe

De hoes is UV-resistent én waterproof zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Cooking area = 3square inches- Gourmet BBQ System hinged cooking grate- Porcelain-enameled bowl and lid- Aluminized steel One-Touch - cleaning system- Removable. A little over a hundre to be exact(ish).


Jij kan jouw barbecue niet binnen opbergen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Bekijk alles met weber performer ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Weber performer de luxe

Deze polyester hoes is uv-bestendig en weatherproof waardoor de barbecue ook in de winter buiten kan blijven staan. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. Een hoes van topkwaliteit! Het 1 polyester all-weather materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden.


Inclusief opberghoes in de binnenkant. Beschermhoes voor Performer , biedt bescherming tegen weersinvloeden. De luxe hoes is vervaardigd van slijtvast materiaal en zeer duurzaam. Luxe beschermhoes voor houtskoolbarbecue Performer. Het 1 polyester all-weather materiaal is geschikt tegen alle weersinvloeden.


Weber performer de luxe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts