maandag 26 november 2018

Wiskey stenen

Wiskey stenen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze stenen brengen jouw whisky op de perfecte temperatuur. Leg ze gewoon een paar uur in de diepvriezer, vooraleer je ze kennis laat maken met je favoriete single malt.


Wiskey stenen

Na gebruik even afspoelen, drogen en hupsakee! Voor de ultieme ervaring, wat een heerlijk genot geeft aan uw drankje is de Originele. Onze whisky stones zijn 1 Scandinavisch. Gratis verzending in Nederland! Op zoek naar een mooi whisky cadeau?


We leggen je uit hoe jij het perfecte cadeau kan vinden: van whisky flessen en miniaturen tot boeken en glazen. De whisky stenen zijn gemaakt van natuursteen. Alle natuurlijke ijsstenen koelen uw favoriete drankje, zonder verdunning van de smaak. Gemakkelijk te gebruiken - de stenen gewoon in de vriezer leggen.


Set inclusief negen whisky stenen en een fluwelen opbergzakje. Ze bezorgen een langdurige koele touch aan je drank zonder smaakverlies door smeltend ijs. Een zeer praktische oplossing: de whisky stones. Dit zijn “ stenen ” (in de vorm van ijsblokjes) die je kunt koelen en hergebruiken.


Zo komt er dus geen water in je glas. Maar, zeg nou zelf, een paar kogels in je whisky glas, dat ziet er super cool uit. U hoeft geen ijsklontjes meer te gebruiken, maar gewoon twee stenen in uw whisky.


Leg de stenen wel eerst een uur van te voren in uw vriezer. Uw whisky wordt nu gekoeld zonder dat u water in uw drankje krijgt, zoals bij ijsklontjes. De stenen zijn verkrijgbaar per stuks. Leg ze een paar uur van te voren in de vriezer.


Vervolgens kunt u het drankje in het glas koelen zonder dat er water in uw whisky terecht komt. Op deze manier wordt je drankje niet waterig. Geniet van gekoelde maar pure drank! Je ontvangt een set van whiskey stenen in een handig fluwele zakje.


Je zocht naar: aangepaste whiskey stenen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Whiskey glazen veilig betalen. Boven de €2- gratis verzonden. Waarom zou ik whiskey stenen gebruiken?


Als u ijsblokjes gebruikt wordt uw whiskey waterig, bij het gebruik van whiskey stenen behoudt de whiskey zijn smaak, en kleur. Tevens blijven de stenen op de bodem van uw glas zoals bij ijsblokjes. In de beter whiskywinkel zijn er overigens niet enkel de stenen , maar ook speciale tasjes om je stenen in mee te nemen te koop. De echte locals doen het overigens soms nog: met hun eigen stenen naar de kroeg, die laten koel leggen, en na een tijdje kunnen ze die dan gebruiken in hun eigen glas. Zoals hierboven al vermeld wordt uw drinken met ijsblokjes waterig, dit is iets wat u vooral bij whiskey het liefst zou.


Wiskey stenen

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Zijn deze VacuVin whiskey stenen niet wat u zoekt?


Bekijk dan eens al onze andere whisky toebehoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts