donderdag 29 november 2018

Heggenschaar verlengd

Specialistisch advies nodig? Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Duitse kwaliteit voor de laagste prijs. Voor uur bestel morgen in huis!

Nu al vanaf €1op Beslist. Alle merken heggenscharen online. De eerste niet-gemotoriseerde telescopische heggenschaar in deze lijst is de Gardena Comfort 1BL Boom- en Struikschaar.


Met deze heggenschaar van meter kun je tot boven de drie meter snoeien. Het gewicht van iets meer dan één kilogram zal je daarbij geen grote problemen geven. Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien.


Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder.

Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken. Deze heggenschaar van Gardena beschikt over een telescopische steel en is daarmee ideaal voor het snoeien van hoge heggen vanuit een veilige staande positie op de grond. Dankzij de telescopische steel kan deze heggenschaar worden verlengd tot meter werkbereik. Een kantelbare kop maakt het snoeien van hoge heggentoppen en bodembedekkers.


STIHL HSE elektrische heggenschaar. Krachtige lichtgewicht heggenschaar van Stihl. Met een zaagblad van 45cm is de heggenschaar ideaal voor alle soorten heggen, schruiken en kleine bomen. De HSEkan worden aangesloten op 2Volt en levert een vermogen van 4Watt. De elektrische heggenschaar is mogelijk de bekendste, maar het is niet altijd heel praktisch.


Je moet continu op het snoer letten wil je voorkomen dat je door het snoer heen snoeit. Een draadloze heggenschaar is verkrijgbaar in de vorm van een heggenschaar op accu of een heggenschaar op benzine. Dankzij een tot 145° draaibare mesbalk kunnen ze gemakkelijk in elke positie werken.


Voor bijzonder precies werk, in je tuin of in landschappen gebruik je best zowel een heggenschaar als een heggenschaar op steel. Professionele telescopische accu heggenschaar met een grote reikwijdte. Indien nodig kan de telescoopsteel verlengd worden tot 30m.


Snelspanner voor een gereedschapsloze verlenging van de stok- lengte.

Ideaal voor het snoeien van boven-, zij-, en onderkant. De telescopische steel is in hoogte verstelbaar van 1centimeter tot 2centimeter, waarmee je een werkhoogte tot wel meter bereikt. Voor vormsnoei van hagen wordt de heggenschaar of haagschaar gebruikt. Dit gereedschap dient niet om dikkere takken weg te snijden of houtige struiken te snoeien. De messen zullen veel te snel bot worden en sneller scheurwonden maken bij de planten.


Bestel Heggenschaar bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 296. Koop nú Heggenschaar in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Met een heggenschaar , ook wel haagschaar of vroeger heggeschaar genoem snoei je eenvoudig en snel je heg. Het makkelijkst en snelst gaat dit met een motorische haagschaar. Een elektrische heggenschaar is geschikt voor de kleine tot middelgrote heg, net als een accu heggenschaar die ook nog eens draadloos is.


De telescopische heggenschaar biedt een groter bereik en is uiterst geschikt voor het knippen van grotere, hogere heggen. De handige GARDENA telescopische elektrische heggenschaar HighCut is geschikt voor het eenvoudig en praktisch snoeien van hoge heggen vanuit een veilige staande positie op de grond. Elektrische heggenschaar kopen bij Gamma.


Met een elektrische heggenschaar staat je heg er in een handomdraai weer knap bij. Je hebt bij GAMMA keuze uit heggenscharen met verschillende meslengtes, messenafstanden en snijcapaciteiten. Husqvarna heggenscharen zijn voorzien van een stopknop met automatische terugkeerfunctie. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten.


Zo is uw heggenschaar altijd klaar voor gebruik. Een heggenschaar met bezinemotor is erg handig, je pakt hem er snel bij, zonder gedoe met kabels en haspels en daarnaast heb je altijd ruim voldoende vermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts