vrijdag 9 november 2018

Palmen voor buiten

Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Met onze buitenpalmen creëert u een warme, subtropische sfeer in uw tuin.


In onze webshop treft u een breed assortiment aan buitenpalmen.

Ook exclusieve bomen en planten behoren tot ons grote online assortiment. De palmen die wij importeren zijn stuk voor stuk geschikt voor het Nederlandse klimaat en zijn dan ook behoorlijk kouderesistent. Dit betekent dat ze allemaal temperaturen rond het vriespunt overleven. Voorwaarde is dan wel dat de palmboom goed droog moet staan en de vorst natuurlijk niet te lang aan moet houden. Sommige houden van veel licht zoals de Areca er zijn echter ook soorten die wel tegen een iets donkerdere standplek kunnen zoals de Kentia palm, Rhapis en Caryota.


Palmen zijn sterke tropische planten. Daarom kun je al voor vrij weinig geld een hele mooie grote palm kopen voor in huis.

Deze palmen kunnen zonder problemen temperaturen verdragen tot -graden celcius. Ook zijn deze palmbomen ongevoelig voor bladschimmel door veel regenval. Hierdoor is het geen enkel probleem deze palmen te plaatsen in ons Noord-Europese klimaat. Onze palmen zijn volledig geacclimatiseerd omdat wij uitsluitend palmbomen betrekken uit streken waar de winters vergelijkbaar zijn. Zo komen onze palmen voornamelijk uit Noord Italië.


Met deze cookies kunnen wij uw bezoekgedrag binnen onze website volgen. Als u verder gaat accepteert u onze cookies. Deze palmen vindt je doorgaans niet in het tuincentrum, maar bij gespecialiseerde centra.


Kijk even ons Goedgekeurd door Palmvrienden label met een lijst van adressen waar leden van Palmvrienden forums goede ervaringen mee hebben. Waarschijnlijk missen er nog enkele winterharde, doch prachtige palmbomen in het rijtje. Een grote kunstpalm in de woonkamer is dan ook een eye catcher, maar ook op kantoor, in een showroom, uw winkel of bedrijf is een kunstpalm een echte toevoeging.


De buiten kwaliteit kunstpalmen zijn goed te gebruiken voor een horeca gelegenhei beursstand of strandpaviljoen en niet te vergeten uw privé zwembad. Het duurt zeker twee tot vijf jaar voordat de palm lekker begint te groeien. In die eerste jaren is de palm het meest gevoelig voor invloeden van buiten , dus vooral onze winters doen aanslagen op het leven van de palmen ! Kunstpalmen, ook wel bekend als neppalmen of namaakpalmen, zijn er vele soorten en maten.


Hierbij is het aan te raden rekening te houden met de plaats en de functie van het gebruik.

Zo bieden wij zeer grote kunst- palmen voor buitengebruik aan maar ook kleine kunstpalmen voor in de huiskamer. De meest bekende hiervan zijn de Trachycarpus Fortunei en de Wagnerianus. Deze palmen zijn voor zowel binnen als buiten geschikt, behalve bij harde wind en bij buitentemperaturen onder de graden.


Wij hebben alle tuingeschikte winterharde palmen voor u op een rij gezet. De hoogte is gemeten van bodem ondergrond tot hoogste top blad. De pot is slechts een voorbeel informeer naar de mogelijkheden. De Palm potgrond is speciaal door ons ontwikkeld voor gebruik met palmen.


Het bevat Suscon tegen sciaridae (een veel voorkomende plaag). Trachycarpus fortunei De Trachycarpus is een ideale kuipplant eist weinig, groeit niet zo snel vooral de bloeiperiode van maart tot juli zit ze prachtig in haar vel. Indien u de voorkeur geeft aan een echte palm, dan is de. Palmbomen kunnen gele bladeren krijgen bij een tekort aan voedingsstoffen.


Afhankelijk van de soort grond waarin de palmen staan kan dit een tekort aan ijzer of magnesium (zure grond) betekenen. Voeg in dit geval gedurende de groeiperiode het tekort aan door ijzerstoffen of kalk door de aarde te mengen. Phoenix Canariensis palmen zijn palmen die veel water verbruiken. De grond mag nooit uitdrogen. Maar pas op dat de palm niet met zijn wortels in het water staat.


Controleer geregeld met een vinger in de grond of deze nog vochtig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts