maandag 12 november 2018

Mojito set blokker

Bekijk de nieuwe collectie van Set online bij de Bijenkorf. Koop je Sets nu bij Lucardi. Gratis verzending vanaf €399! Vandaag voor 22:uur bestel morgen in huis.


Mojito set blokker

Met deze Mojito set kan je thuis de meest lekkere Mojito cocktails maken. Vul de glazen met ijs, drank, mint en aalbessen en roer en stamp het geheel door elkaar om een verfrissende Mojito te krijgen. Ook leuk om cadeau te geven. Een heerlijke Mojito of Long Island Ice Tea schenk je in een longdrinkglas! Deze drankjes staan namelijk niet alleen het mooiste in een lang en stevig glas… longdrinkglazen liggen dankzij de vorm ook nog eens goed in de hand.


Wil je longdrinkglazen kopen dan heb je bij Blokker een ruime keuze. Mojito set van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €24. Maak nu de verrassendste mojito ’s met deze Cuba cocktailglazenset van Royal Leerdam.


Mojito set blokker

Deze set wordt niet alleen geleverd met stoere cocktailglazen, je krijgt er ook nog eens een muddler bij waarmee je in een handomdraai het lekkerste fruit voor al je mojito ’s of cocktails perst. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. De set bestaat uit een cocktailshaker een strainer,.


Cocktailsets koop je eenvoudig online bij bol. Bij met name het maken van een mojito wordt gebruik gemaakt van een cocktailstamper. Dit is echt een goede cocktail set voor beginners. Hij is delig inclusief shaker, barlepel en muddler. Hij bestaat uit RVS, dit heeft als voordeel dat je je spullen na gebruik ook kunt afwassen in de vaatwasser.


Bij zwarte sets of koperen of gouden is dat niet altijd zo. Als iemand begint met cocktails maken, dan raad ik meestal deze set aan. Denk bijvoorbeeld aan bierglazen die veel gebruikt zijn en aan vervanging toe zijn.


Of champagneglazen waarvan er inmiddels al meerdere kapot zijn, waardoor je geen complete set meer hebt. Deze 8-delige Mojito party set van Royal leerdam bevat alles wat je nodigt hebt om de perfecte Mojito te mixen. Zo vind je voor iedere gin-tonic, mojito , martini of pina colada een passend glas. Tuinset Mojito is een 7-delige set bestaande uit een driehoekige tafel en vestelbare stoelen. De tafel is een opvallende verschijning omdat deze driehoekig is van vorm.


Dit product is verkrijgbaar bij Leenbakker. Designs maak je je eigen versgemaakte mojito of andere zomerse drankjes binnen een handomdraai. De Blokker nieuwsbrief: profiteer van vele voordelen. Maak heerlijke cocktails met de 5-delige cocktailset van Yong.


Roestvrijstalen set met een cocktailshaker van cl, een stamper met kunststof stampdeel, een. Monin mojito mint siroop is een siroop met een goede combinatie van suikerriet en pepermunt. Uiteraard goed als basis voor een mojito cocktail maar ook zeker geschikt voor koffie, frisdranken en smoothies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.


Onderaan vindt u meer promoties over Servies en glazen of van het merk Huismerk - Blokker. Sapkannen, theedozen, glazen en mojitoset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts