donderdag 29 november 2018

Hg teak beschermer

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? De voordeligste online Drogist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


HG beschermer voor onbehandelde houten meubels beschermt onzichtbaar tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in onbehandeld hout, zoals teak en ander hardhout, eiken, grenen en vuren. Zelfs een klein beetje morsen kan al leiden tot vlekken die moeilijk of zelfs helemaal niet meer te verwijderen zijn.

Deze unieke, vrijwel onzichtbare beschermer voor. Het assortiment van HG is geschikt voor het reinigen en onderhouden van allerlei soorten houten meubels, zoals onder andere eiken, mahonie, kersen of wengé. Daarnaast hebben we ook producten voor teak onderhoud en ook uweiken tafel behandelen, of andere meubels zoals kasten of houten stoelen, doet u met één van onze oliën, wassen of sprays. HG protector voor onbehandelde houten meubels is dé oplossing! Op zoek naar Intratuin teak beschermer 500ml?


Dit product is een basisbescherming dat het diep intrekken van kringen, vetvlekken en andere soorten vlekken voorkomt. HG is dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud voor huis en tuin, met een breed assortiment hoog kwalitatieve producten. Protector voor onbehandelde houten meubels.

Het beschermt tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in het hout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de poriën waardoor het jarenlang wordt beschermd tegen vlekken, UV licht en uitdroging. Producten van Hg het voordeligst bij De-Drogisterij.


HG beschermer voor onbehandelde houten meubels is een unieke, onzichtbare beschermer voor meubels (in huis) van onbehandeld hout zoals teak e. Als je jouw tafel hierna wil beschermen heb ik DE tip voor je namelijk Hg beschermer voor onbehandeld teakhout. HG teak en ander hardhout vernieuwer 7ml. Doordat er een UV-filter in de protector zit beschermt deze niet alleen tegen vuil maar ook tegen verkleuring van het wicker en textileen. Dit middel is een basisbescherming en voorkomt het diep intrekken van kringen en vlekken.


U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Gratis verzending vanaf €. Meubels van onbehandeld hout zijn prachtig, maar o zo gevoelig voor vlekken.


Praxis topper: Exotan Care vinyl beschermer Met de Exotan vinyl beschermer geniet je optimaal van al je tuinmeubilair. Deze slimme beschermer voorkomt problemen namelijk nog voor ze zich stellen. Zo wordt meteen ook de levensduur van je product aanzienlijk verlengt. Het product brengt een UV-filter aan die aanhechting van vuil voorkomt.


Eenvoudig online besteld en direct aan huis geleverd door Drogix.

Beschermer voor onbehandelde houten meubelen voor slechts € 43. Teak en kleur Natuurproducten als teakhout hebben de eigenschap te verweren door weersinvloeden. De kleur van het hout vergrijst daardoor langzaam. Wilt u die natuurlijke mooie kleur zo lang mogelijk behouden, dan adviseren we u een teak beschermer te gebruiken, deze zorgt ervoor dat de kleur tot wel 4x langer behouden blijft.


Doordat dit product het natuursteen afsluit, is het ideaal voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, maar ook op aanrechtbladen, vensterbanken en tafels. HG reiniger en beschermer voor onbehandelde houten meubels. HG verzorgende meubelolie teak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts