vrijdag 2 november 2018

Henco persbek

Henco persbek

Henco persbek prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Morgen al in huis vanaf €88. NL default meta beschrijving. Ook uw gereedschap koopt u snel en gemakkelijk online!


Henco persbek

Warmteservice heeft voor u een breed aanbod gereedschap voor gegarandeerd de laagste prijs! Deskundig advies en snelle levering. Wij beschikken over bekken die in een type tang passen, ( foto ) maar ook over persbekken die in de miniperstangen passen ( foto ). De leverancier van de koppelingen of de fabrikant kan je hierover het beste adviseren. Huur bij Euro Rent een perstang en persbekken. Wij adviseren u graag de juiste machine.


Voor universele toepassing. U wordt geadviseerd om persbekmachines uitsluitend te gebruiken in combinatie met persbekken van hetzelfde merk als de persmachine. De mini-press van Rems is een universele persmachine. De bekken die wij verhuren passen in een type tang.


U huurt kosteloos een calibreerder bij, alsmede een kniptang. Borg is 3euro voor de perstang en euro per persbekmaat. Alle gereedschappen zijn geschikt voor hulpstukken en slang van het merk Henco. Uponor en henco passen zeker NIET op elkaar.


Gebruik bij uponor aleen uponor gaskoppelingen en bij henco alleen henco gaskopelingen. Daarnaast is bij sommige merken voor gas een andere persbek nodig dan voor water. Wij bij Benem vinden dit verwarrend en verkopen mede hierom enkel de gas koppelingen van Henco. Deze koppelingen kunnen met dezelfde persbek of perstang geperst worden als die voor water gebruikt wordt. HENCO PERSBEK 16MM TBV M-BBE16.


Henco persbek

Geschikt voor merk persfitting: Henco. Beschikbare maten: 16mm, 20mm, 26mm, 32mm. Persbek voor persfittingen. Max persingen mee gedaan! Zo goed als nieuw Ophalen.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. PVDF perskoppelingen te voorzien van visuele controlepunten en de meervoudig beschermde gepatenteerde buis. Wat is nou het grote verschil. APE komt uit Italië volgens de bedrukking op de buis zelf. Plaats de persbek met behulp van de as van het hulpmiddel.


Breng de inzetstukken in tot aan de veiligheidsaanslag. Schakel het hulpmiddel aan. Pers tot aan het einde van de cyclus. VSH Multi Super Knel hulpstukken. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product?


Neem dan contact op met de. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts