woensdag 3 februari 2016

Betonnen bielzen gamma

Noem het grondkering, noem het kantopsluiting. We kennen het ook als palissade of opsluitband. Ben je bezig met tuinbestrating, dan kom je deze termen vaak tegen.


Hieronder leggen we uit wat het is, wat je ermee kunt en waarom je het nodig hebt. BETONNEN BIELZEN MAKEN VAN IEDERE TUIN EEN DROOMTUIN! Onze betonnen bielzen worden geselecteerd op kwaliteit en duurzame eigenschappen. De betonnen bielzen uit ons assortiment worden geleverd in de kleuren grijs, antraciet, bruin en geel. Dit is onder meer bijzonder interessant voor mensen die er voor hebben gekozen om grindpaden aan te leggen.


Deze betonnen biels is een betonnen imitatie van een houten biels en heeft een afmeting van 55x20xcm. Je kunt de biels gebruiken als afbakening van een terras, afscheiding in de tuin of als opstapje naar een hoger gelegen stuk terras. De vrijgekomen eiken dwarsliggers worden ontijzerd en weer ingezet in een breed scala van toepassingen. De spoorbielzen worden ontdaan van ijzer en gebundeld.


Desgewenst kunnen wij de bielzen voor u opmaat zagen. Gebruikte betonnen bielzen kosten € 1- per strekkende meter Nieuwe betonbielzen kosten € 1- per strekkende meter. Betonnen spoorbielzen nieuw en gebruikt.


Voor het afhalen van de bielzen graag een afspraak maken. De biels wordt geleverd op een pallet. EXCLUTON Betonbiels nero 120x12xcm. Deze biels is goed te combineren met terrastegels en siergrind in een soortgelijke kleur. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Betonnen bielzen gamma

Bestrating bij Praxis: tegels, terrastegels, sierbestrating, en rubberen tegels. Bekijk het uitgebreide assortiment bestrating en laat het thuisbezorgen. Zo kunt u met de bielzen verhogingen opvangen, maar ook zelf maken. Verder kunnen ze ook worden gebruikt als fundament onder een blokhut of als drempel.


Bestel samen met uw betonnen bielzen uw terras bestrating, split, grind of oprit bestrating. De betonbielzen zijn ook verkrijgbaar in de kleur antraciet bruin. Feit is in ieder geval dat ook betonbielzen zonder probleem kunnen worden gebruikt om een trap in uw tuin te realiseren.


Betonnen bielzen gamma

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De met zwart teer behandelde spoorbielzen van vroeger zijn niet meer toegestaan. Echter zijn er tegenwoordige moderne bielzen van hout te koop. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Kies bij houthandel Gadero uit eiken en grenen houten spoorbielzen voor het maken van borderranden in uw tuin tot het doe het zelf bouwen van een bijzondere tuinbank. Bedenkt u eens wat u allemaal kunt doen met deze biels als u hem horizontaal, verticaal of gestapeld gebruikt? De afmetingen zijn 12cm x 20cm x 120cm, 66kg.


Maak van uw tuin een droomtuin! Onze behulpzame klantenservice helpt u graag verder met het uitwerken van uw ideeën?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts