woensdag 24 februari 2016

Palmboom voor in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Ervaar het verschil met NuBuiten!


Bekijk alles met palmboom ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Palmboom kopen en thuis laten bezorgen. Wilt u een palmboom kopen? Kopen en verkopen op 2dehands. Door een palmboom van Palmexpert aan te schaffen brengt u een stuk vakantie gevoel en mediterrane sfeer in uw tuin ! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De Trachycarpus fortunei is de meest bekende palmboom in ons land.

Bij temperaturen vanaf -graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf af te dekken. Een palmboom in uw tuin Het kiezen van uw palmboom. Het kiezen van de juiste palmboom voor uw tuin kan een beetje intimideren maar ook heel spannend zijn. Wat voor soort palm moet ik kopen?


Hoe moet ik ervoor zorgen? De laatste jaren hebben wij steeds meer succes gehad in het verzorgen van palmbomen in Europese tuinen. Was het tot enkele jaren geleden nog ondenkbaar thans kan men een palmboom in de tuin planten en dan ook in de volle grond.


Als u de palmboom ook wilt laten aanplanten, bezorgen we de palmboom in ieder geval binnen werkdagen en plaatsen we hem direct in uw tuin. Wanneer u de palmboom zelf wilt aanplanten, kunt u ook het aanplant pakket mee bestellen. De beste palmbomen voor de Nederlandse tuin zijn de Trachycarpus wagnerianus palmboom en de Trachycarpus fortunei palmboom. De tuin krijgt bovendien meteen een exotische en exclusieve uitstraling.


Het aanplanten van uw palm in volle grond heeft daarnaast ook een aantal voordelen. Zo zal hij uiteindelijk sneller groeier en groter worden waardoor hij beter tot zijn recht komt. Ook komt het de winterhardheid ten goede.


De palmboom groeit langzaam en wanneer de maximale hoogte is bereikt wordt de stam ook niet dikker.

Het bekendste soort is Trachycarpus omdat ze veel vorst kunnen verdragen. Zelf een tropische tuin aanleggen, welke palmboomsoorten passen in uw exotentuin? Je ziet ze bijna als paddestoelen uit de grond schieten. Winterharde palmboom kopen?


Deze sierlijke palmboom is mooi vol van bla heeft een hele sterke duur. U bent hier op het juiste adres voor alles wat u maar wilt weten over (winterharde) palmbomen en de mogelijkheden om uw tuin binnen enkele stappen een tropische uitstraling te geven. In de winter kan de grond waar de winterharde palmboom staat permanent bevroren raken.


Hierdoor kan de palm geen water meer opnemen, terwijl de verdamping via de bladeren gewoon door blijft gaan. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het. Zo kunt u met onze prachtige winterharde palmbomen helemaal tot rust komen in uw eigen tuin.


Er zijn steeds meer winterharde palmsoorten die in onze Nederlandse tuin kunnen staan, omdat de winters steeds milder worden. Een prachtige winterharde palm met gratis Palm Focus en palmenpotgrond. Doordat hij kou beter kan hebben dan veel andere palmen, komt hij tegenwoordig veel voor in koelere klimaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts