maandag 8 februari 2016

Fietsenstalling in voortuin

Fietsenstalling in voortuin

Bekijk de mogelijkheden op onze website! Ruime keuze tuinartikelen online. Overdekte fietsenstalling ideeën voor de voortuin. Als je een beetje handig en creatief bent, zou je er zelf één kunnen maken. Daarnaast zijn er ook heel veel kant en klare overdekte fietsenstallingen te koop, die je geleverd en gemonteerd in je voortuin krijgt.


Onze ventilerende fietsenbergingen hebben een lage maatvoering. Hierdoor is het niet storend als de fietsenberging in de voortuin of aan de straatkant geplaatst wordt. Staan er even geen fietsen in de berging? Dan is een fietsenberging een ideale plek om (tijdelijk) tuinspullen of containers te stallen.


Maar het is ook heel fijn als je dat kunt doen in de voortuin. Dan hoef je namelijk niet elke keer achterom te gaan. Om een fietsenstalling in te richten, heb je wel wat ruimte nodig in de voortuin.


Heb je een grote voortuin ? Deze voorbeelden bewijzen hoe je creatief kunt omgaan met zo een inpandige fietsenberging Ypsilon Architecten in Gent gingen voor een fietsenberging in huis. In het topic over (voor-) tuinen en buren die daar al dan niet iets over mogen vinden, werd gezegd dat je van je voortuin geen fietsenstalling mag maken. Zo heeft de gemeente Den Haag al enkele jaren als beleid dat wanneer men geen achtertuin heeft, men een berging in de voortuin mag bouwen als deze niet hoger is dan één meter. Hiervoor moet men wel eerst een bouwvergunning aanvragen.


De welstandscommissie beoordeelt dan of de fietsenstalling onopvallend genoeg in het straatbeeld is opgenomen. Helemaal aan de rechterkant van de voortuin vind je een grote zwart geschilderde houten fietsenstalling , die ook als een soort afscheiding vormt met de buren. Hoewel dit een onderhoudsvriendelijke voortuin is, vind je er ook groen, in de vorm van lage struiken in grond en een leuke olijfboom in een pot naast de voordeur. Verdiep de voortuin voor de fietsenberging.


Fietsenstalling in voortuin

Het is ook een optie om de fietsenstalling iets dieper te maken waardoor deze minder hoog uitsteekt en daardoor minder opvalt. Dit kan ook een uitkomst bieden wanneer uw gemeente streng toezicht hanteert en u hem niet hoger mag maken dan wettelijk toegestaan is. Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten.


Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn. Fietsenstallingen in hout. Er gelden heel wat regels voor nieuwbouw.


Bereid je goed voor met deze artikels zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik heb een vraagje over het plaatsen van een houten fietsenberging in de voortuin welke is vastgemaakt aan een stenen berging. Nou komt de gemeente met de mededeling dat dit niet mag.


De berging zou niet hoger mogen zijn dan meter etc. Max heeft een fietsenhok in zijn voortuin gebouwd. Tijdens een controle constateert de gemeente dat dit fietsenhok hoger is dan één meter en daarom niet zonder vergunning gebouwd mag worden. De gemeente verzoekt Max om het schuurtje binnen zes weken te verwijderen.


Dan kan het ook een heel goed idee zijn om een fietsenstalling in de voortuin in te richten. Vooral als je geen achtertuin hebt met achterom, dan is een fietsenstalling aan de voorkant van je woning ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts