woensdag 10 februari 2016

Grondpin voor palen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot aanbod tuinartikelen online! Een andere stevige ondergrond voor palen zijn betonpoeren. Hiermee plaatst u palen ook iets boven de grond wat ervoor zorgt dat het hout minder snel gaat rotten. Wilt u houten palen wel direct in de grond plaatsen, maar voorkomen dat ze gaan rotten, dan kunt u ook kiezen voor de postsaver paalbeschermer.


Voor duurzame tuinpalen kies je voor hardhout of geïmpregneerde palen.

Ook heeft GAMMA enkele voorbehandelde palen voor de tuin beschikbaar. Denk hierbij aan de steunpaal Nero die gemaakt is van zwart geschilderd naaldhout of onze grijs geschilderde grenen palen. Wil je online tuinpalen kopen, bestel dan ook direct je bevestigingsmateriaal. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug.


Paalhouder met plaat voor vierkante palen. Bestel DIRECT online in onze WebShop of kom eens kijken in onze ruim opgezette showroom! De poer is net iets groter dan de paal, waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft.


Zo koop je palen die het gewicht van je panelen en schuttingen probleemloos rechthouden.

En welke palen je nu best kiest? In de webshop vind je zowel betonpalen als houten palen en alle accessoires om deze stevig te verankeren. Een tuinafsluiting met gaas heeft het minste gewicht en daarom zijn houten palen heel geschikt. Neem gerust je tijd om precies de goede tuinpalen, paalvoeten of paalhouders uit te zoeken.


Zie je op onze website exact de goede palen , die je wilt gebruiken voor jouw project? Dan kun je deze ook heel gemakkelijk online kopen. Wij zorgen dan dat deze zware en onhandig te vervoeren palen netjes bij je worden thuisbezorgd. Met de paalhouders en pergoladragers van Houtindetuin kun je langer genieten van het resultaat van jouw project. Ruime keuze tuinartikelen online.


Sla de paalhouder in de gron steek de paal in de houder en schroef deze vast. Tuinpalen kopen bij KARWEI. Tuinhout komt bijvoorbeeld van pas bij het verhogen van de privacy in je achtertuin. Op zoek naar palen voor een tuinscherm?


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod. Sommige kunststof palen hebben het voordeel een instap ofwel stijgbeugel te hebben, hierdoor heb je bij harde ondergrond het minder moeilijk om de paal in de grond te drukken. Doordat je je voet midden boven de grondpin kan zetten kan je met meer kracht de paal in de grond zetten.


Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel!

Metalen grondpen voor parasols met een buisdiameter tot mm. Hiermee kun je je parasolstok stevig vastzetten in het gras, waar je maar wilt. Kunststof kettingpalen set van stevige rood witte kunststof kettingpalen, inclusief grondpin , capjes, haakjes en meter kunststof ketting.


Kettingpalen en ketting zijn zout- en UV-bestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts