woensdag 17 februari 2016

Stapelstenen border

Stapelstenen border

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoekt u naar strakke stapelbare muurelementen? Bij ons heeft u een ruime keuze aan stapelblokken! Onder stapelbare muurelementen strak verstaan wij stapelblokken met gladde zijden en strakke randen.


Stapelstenen border

De moderne stapelblokken in antraciet, bruin en grijs zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur. Geef uw tuin een compleet eigen karakter met de stapelstenen uit ons assortiment. U kunt namelijk niet alleen hoogteverschillen in uw tuin creëren of overbruggen. U kunt ook zelf plantenbakken, borders, keerwanden en muurtjes maken met muurstenen.


Bekijk ons assortiment stapelblokken nu meteen en vind de steen om uw tuin compleet te maken! Onderhoudsvrije border met split of grind. Uw verhoogde border van betonnen muurblokken is klaar. Om uw borders onderhoudsvriendelijk te maken is een leuk idee om de borders of voortuin op te vullen met split of grind. We verkopen split en grind in verschillende soorten, kleuren en maten.


Je kunt vele kanten op met muurstenen en stapelstenen. Creëer sfeer in je tuin en maakt jouw tuinontwerp helemaal af. Stapelstenen tegen de scherpste prijzen. Wanneer u een verhoogde border of bloembak in uw tuin wilt creëren kunt u het best de volgende stappen volgen: Bepaal de afmetingen van de plantenbak of verhoogde border die u wilt realiseren en zet deze met houten paaltjes uit.


Graaf de grond af tot circa centimeter onder het maaiveld. Goedkoop verhoogde border maken. Bestel de gewenste producten bij Onlinebetonstenen. Met muur- en stapelstenen van Onlinebetonstenen. Begin met de voorbereiding en zorg voor een goede fundering.


Opsluitbanden zijn dik, zitten diep in de grond en zorgen voor extra stevigheid. Je legt de bovenkant van de opsluitband iets dieper dan de tuinbestrating zelf. Zo houd je de bestrating goed tegen en zijn de verstevigende banden onzichtbaar. De aarde of de beplanting van een aangrenzende border komt daar overheen. Voor een plantenbak of verhoogde border tot centimeter hoogte kunt u bijna alle in de markt aangeboden muurelementen kiezen zonder dat de veiligheid hierbij in het gedrang komt.


Onder strakke stapelblokken verstaan we stapelbare muurblokken van beton met effen kanten en strakke randen. Deze moderne stapelstenen in grijs, bruin en antraciet zwart zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur. Bij meer dan laag hoogte kunt u deze blokken vlotjes halfsteens stapelen en met onze steenlijm vastlijmen. Wil je met stapelstenen een mooie borderrand maken naast je terrastegels? Of met stenen bloembakken een gezellige bloeiende rand die gelijk het gras buiten de perken houdt?


Om jouw tuin precies te maken zoals jij wilt, vind je niet alleen bestrating of grind bij Praxis. Ook stenen voor decoratie vind je bij ons. Met stapelblokken worden hoogteverschillen op een makkelijke manier opgelost. Een verhoogde border is zo gemaakt.


Wilt u een terras dat hoger ligt dan de rest van de tuin? Door te starten met een fundering van bijvoorbeeld opsluitbanden kan eenvoudig een muurtje of plantenbak worden gemaakt. Door muurblokken met een uitgewassen textuur te kiezen krijgt uw border , muurtje of afzetting die stoere uitstraling. In deze foto is het muurtje gecombineerd met GeoColor traptreden. Overzicht van kleuren, formaten en prijzen vindt u in onze online catalogus.


Stapelstenen border

Natuurlijk is het een heel natuurlijk uitziende manier om uw erfgrens mee af te scheiden, maar denk ook eens aan een prachtig ogende scheidslijn tussen uw grasveld en bloemenperk. Of creëer een robuuste plantenbak met uw muurelementen. Dit is aflevering van Gadero TV en vandaag gaan we het hebben over steen. Door gebruik te maken van muurelementen, creëer je meer diepte in je tuin en in deze video laten wij zien hoe je dat maakt! De stapelblokken hebben wij in een strakke- en gekloofde vorm.


Onlinetuinwarenhuis verkoopt vele soorten stapelstenen , zoals Linea Palissaden, Stackstones en Crossed Walling. Muurelementen in diverse maten, kleuren en bewerkingen mogelijk. Groot assortiment muurelementen te bestellen via Onlinebestrating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts