dinsdag 16 februari 2016

Drijvende fontein

Hoge Kwaliteit RVS Tuin Fonteinen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Alle merken voor vijveronderhoud. Gegarandeerd de laagste prijzen! Nog nooit is het installeren van een fontein zo eenvoudig geweest. Je trekt de fontein naar de gewenste plaats in de vijver, verankert hem en is direct klaar voor gebruikt.


Een fontein is mooi om te zien en voorziet de vijver van extra zuurstof. Met de Water Starlet fontein kiest u een compacte fontein met een groot effect. U kunt de vijf sproeikoppen inclusief LED lichtring individueel instellen en samen laten deze verschillende waterfiguren zien.


W tuin Zonne-Floating Fountain Borstelloze Waterpomp Tuin drijvende fontein is een op zonne-energie decoratieve fontein. Het bestaat uit zeer efficiënte zonnepaneel en borstelloze pomp, opstart snel, efficiënt en stabiel. De pomp in het water plaatsen zonder externe batterij of stopcontact. Toch is geen enkele fontein zo gemakkelijk aan te leggen als een drijvende fontein. Een drijvende fontein is te plaatsen op iedere gewenste plek in een vijver en is direct klaar voor gebruik.


Onder het kopje fonteinkoppen voor fontein kunnen meer sproeipatronen bekeken worden. Deze professionele fonteinpompen hebben jaar garantie De pomp is volkomen winterhar (zelfs als de pomp helemaal bevriest). De onderstaande foto is een voorbeeld van de drijvende fontein. Fonteinen hebben een dubbele functie, zowel esthetisch zeer mooi en het water weer gezond maken. De integratie met computers maakt een interactieve aansturing mogelijk.


Drijvende fontein

Gebruik van led-verlichting geeft een fontein ook in het donker een boeiende aanblik, één die continu verandert. En van waterzuivering tot onderhoud: met Fontis heeft u er geen omkijken meer naar. Deze fontein werkt direct op zonne-energie en heeft dus geen accu of batterijen nodig.


Diepte is dan bepalend voor een drijvende of vaste opstelling. Drijvende of vaste fontein in de vijver of park? Bespaar tot wel via kiesproduct. SOLAR DRIJVENDE WATERFONTEIN VOOR OP DE CAMPING.


Drijvende fontein

Vijveronderhoud nu al vanaf €75. Zonne-energie fontein pomp voor fonteinen, watervallen en water displays. Ook verlichting geeft iets magisch aan de fontein.


Bovendien wordt de drijvende fontein geleverd met een afstandsbediening zodat u zich niet hoeft te verplaatsen om de pomp in werking te zetten. Door de verwisselbare fonteinkoppen heeft u de keuze welke fonteinstraal u het liefst ziet. Met een fonteinpomp creëert u een mooi waterspel in uw vijver en zorgt u daarnaast voor de circulatie van het water, wat de gezondheid van het water ten.


Drijvende fontein

AT en ATdrijvende fontein is de vervolgserie fonteinen voor de grotere vijvers, waterpartijen en parken. De PondJet Eco is een ronduit indrukwekkende drijvende fontein. Door zijn nieuwe motortechniek met een laag energieverbruik bespaart de pomp veel stroohet stroomverbruik blijft bij de ingeschakelde dynamische functie wel tot lager dan het voorgaande model.


Set bestaat uit drijver pomp 3-traps fonteinkop en waterbel fonteinkop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts