dinsdag 9 februari 2016

Tuinbankje intratuin

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Ruime aanbod verschillende modellen! Tuinbanken voor de laagste prijs.


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.

Alleen beschikbaar in de winkel. Onze pallet tuinbank is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of een praatje te maken met familie en vrienden. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten bank een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer. Deze tuinbank is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout.


Een tuinbank is de perfecte manier om te genieten van het buiten zijn. Geniet samen met je vrienden en familie in de buitenlucht op een tuinbank van KARWEI, heerlijk met een ijskoud drankje in de zomer of met een kleedje om je heen geslagen voor de vuurkorf in de winter. Kies bijvoorbeeld uit een minimalistisch vormgegeven stalen tuinbank of een schattige houten tuinbank voor in je voortuin.


Na een warme werkdag is het niets fijner dan even heerlijk tot rust te komen.

Dat kunt u absoluut op deze tete-a-tete houten tuinbank. Zelfs wat kleine hapjes of sandwiches kunnen genuttigd worden op deze houten tuinbank terwijl u nog wat laatste zonnestralen mee pikt. Dat dit tuinbankje voorzien is van een geintegreerd tafeltje, brengt een hoop. Hierin hebben wij al onze tuinbankjes voor u opgeslagen. U kunt de tuinbank naar keuze namelijk vrijwel direct mee naar huis nemen.


Dankzij deze grote opslagruimte hebben wij onze tuinbanken op grote schaal ingekocht. En dat merkt u weer door de gunstige prijzen. Indien gewenst leveren wij uw tuinbank bij u thuis af. De Lorient tuinbank van Intratuin is een multifunctionele en verstelbare bank voor grootste genietmomenten. Lekker knus met zijn tweeën of liever alleen languit in de relaxmodus?


Met tuinbank Lorient kan het allemaal en tover je jouw dakterras of balkon moeiteloos om tot de ultieme hang-out! Bij Intratuin is een groot assortiment Hollands Hout te koop. Naast tuinmeubelen, zijn er ook losse planken en een kweektuin te verkrijgen, en alles wat je nodig hebt om zelf haardhout te hakken.


Naast teakhout en zijn er natuurlijk ook tuinmeubelen van andere houtsoorten gemaakt. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk een tuinbank kopen. Praxis heeft namelijk bijna wekelijks (!) een aanbieding op tuinmeubelen en tuinbanken of speciale acties.


Elke tuinbank aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de tuinbank aanbieding van deze week is. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Meer geluksmomentjes buiten! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Van houten tuinbanken tot prachtige design tuinbanken gemaakt van gecoat metaal. Bekijk dan eens het assortiment van Kees Smit.


Naast banken met een rugleuning hebben wij ook populaire picknickbanken, dit zijn rugloze tuinbanken. De houten tuinbank van GAMMA is van sterk en duurzaam hout gemaakt. Hierdoor gaat een tuinbankje van dit natuurlijke materiaal erg lang mee.


Uiteindelijk zal de kleur van het hout langzaam vergrijzen en krijgt het geheel een prachtig natuurlijke uitstraling. Naast een zeer breed assortiment op het gebied van tuinbanken, zijn er nog meer redenen om bij ons uw tuinbankje te kopen. We zorgen altijd voor een snelle levering en u bestelt uiteraard veilig bij ons. Bovendien heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen. Losse tuinbanken zijn er in alle soorten en maten.


Zoek je een parkbank gemaakt van teakhout, een rugloze tuinbank voor aan een tuintafel te zetten of een lekkere loungebank om zondagmiddag op te luieren? Als je op zoek bent naar een tijdloze robuuste tuinbank , zijn wellicht de parkbanken interessant. Deze bank is gemaakt van stevige hardhouten balken, kan dus tegen een stootje. Met een comfortabele tuinbank houd je dit urenlang vol!


Als je een grote achtertuin hebt, is zo’n tuinbank in de tuin natuurlijk ideaal om van die warme lente- en zomerdagen te genieten. Zoekt u een mooie houten tuinbank ? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u verzekerd van kwaliteit tegen de laagste prijs. We bieden uiteenlopende uitvoeringen. Met een tuinbank van teak geeft u uw tuin nog meer karakter en creëert u meer zitplaatsen.


Denk aan houten banken met of zonder rugleuning, met of zonder kussens, met strakke of juist ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts