donderdag 4 februari 2016

Onkruidspuit 12v

Duitse kwaliteit voor de laagste prijs. Voor uur bestel direct verzonden! Alle onkruidspuiten vind je op beslist. Bestel snel jouw onkruidbestrijding. Koop en verkoop onkruidspuit eenvoudig op Marktplaats.


Onkruidspuit 12v

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! EuroSpuit kan universeel op of achter een zitmaaier of vergelijkbaar trekkend voertuig gekoppeld worden. Voeding: Volt aangedreven via accu voertuig.


De Eurospuit met 12V pomp heeft een groot toegangsdeksel. Standaard compleet met ca. Voorbehoud wijzigingen prijs en uitvoering. Tank eenvoudig vast te zetten d. Voor onkruidbestrijding is goed gereedschap van belang.


Onkruidspuit 12v

Met een goede drukspuit kun je dan ook water en ook andere vloeistoffen goed spuiten op de verschillende oppervlakte. Deze spuit kun je vullen met een materiaal waarop je het wilt spuiten. Wanneer je op een werkdag vóór 16:een bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Onkruidspuit kopen bij Betaalbaarshoppen.


En bestellingen met een waarde boven €worden altijd gratis verzonden! Deze onkruidspuit is echter niet bestand tegen bijtende middelen zoals: olieën, benzine, diesel en andere bijtende stoffen. Wel is hij bestand tegen: roundup, onkruidverdelgers, formaline, enzovoort. Onze aanrader is de Blue Garden Bluespray Auto Drukspuit op batterijen.


Dit is een onkruidspuit 12v op batterijen. De batterij van deze onkruidspuit is dus volt. Dit zorgt ervoor dat je vrij rond kunt bewegen zonder dat er een stopcontact in de buurt moet zijn. Ook heeft deze onkruidspuit 12v een tankinhoud van liter.


Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Bespaar tot wel via kiesproduct. De LG15EC bestaat uit een liter spuit tank en een elektrische 1. Op de pomp bevinden zich twee groeven aan de bovenkant van beide zijdes.


Door middel van de twee meegeleverde spanbanden is de spuit te monteren op het rek van een quad of tuinmachine. De 12v pomp is aan te sluiten op de accu van de Quad. Speciaal ontworpen voor minitrekkers. Liter voorraadvat met grote vulopening en aftapplug, schaalverdeling op de tank voor het eenvoudig kunnen doseren van het spuitmiddel.


De beste machines vindt u op Qmac. Hoge kwaliteit onkruidspuiten met volt hogedrukpomp. Eenvoudig op uw quad of ATV te monteren uiteraard ook geschikt voor ander toepassingen.


Onkruidspuit 12v

Aktie bij Betaalbaarshoppen. V onkruidspuit vanaf €7(incl. btw) De 12V onkruidspuit geeft een constante druk van 5. De onkruidspuit is voorzien van een grote tank en hoeft daarom niet vaak bijgevuld te worden. Hierdoor kunt u efficiënt werken. Spuitboom verstuiver m voor onkruidspuit Quad en ATV € 2273. Zie video hieronder voor meer informatie over de getrokken spuitinstallatie.


Liter (gallon) Polyethyleen tank Volt membraanpomp 1LPM ( GPM) high-flo pomp Max. Als de pomp word ingeschakeld word deze op ingestelde druk gebracht. Als de gewenste druk bereikt is schakelt de pomp automatisch af en schakelt weer in als de druk zakt door inknijpen van handpistool.


Accu rugspuit Solo 4LI-ION, liter - Landbouwwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts