dinsdag 9 februari 2016

Lugarde prijslijst

Klik hier om het aanbod te bekijken. Profiteer direct van eerste aankoop korting. Vergelijk ruim 8blokhutten. Blokhutten nu al vanaf €369!


Met een houten tuinhuis haalt u het meeste uit uw tuin. Prijs-, Model-, en materiaalwijzigingen onder voorbehoud. Grotere maten op aanvraag. De deur en de ramen zijn standaard uitgevoerd met dubbel glas. Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland.


Maatwerk mogelijk bij dit model. Varsseveld staan diverse showmodellen opgesteld. U vindt hier onder anderen diverse blokhutten die op maat leverbaar. Opruiming goedkope blokhutten bij van Kooten! Elke week hebben wij weer een groot assortiment aan blokhutten die de opruiming in gaan, deze.


Er kan volop “gespeeld” worden met het ontwerp, zoals maatvoering, indeling, type ramen en deuren, isolatie, verdiepingsvloer, veranda, vensterluiken, luifel, koppelingen met andere blokhutten of met een tuinhuis uit de Prima-serie. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Men heeft de gehele productie in eigen hand en daardoor in staat om aan uw wensen te voldoen. Naast de standaardmaten is een tuinhuis volledig naar uw wens op maat gemaakt ook mogelijk. Op zoek naar prijslijsten en brochures van Brand-Solide?


Dan bent u op deze pagina helemaal op het juiste adres, binnen één klik alle prijzen! Wilt u een tuinkamer om nog meer uit uw huis en tuin te halen? Een buitenkamer is een ware toevoeging aan uw woning. Plaats een loungeset of een grote eettafel in de. Voor het bestellen van dit product raden wij u aan telefonisch of per mail contact op te nemen.


Lugarde prijslijst

Of kom langs in onze showroom waar modellen uit de Kubus-serie staan opgebouwd. Via het tabblad brochure kunt de PDF- prijslijst downloaden met alle maten en prijzen en technische info. Tuinhuis of blokhut met plat dak kopen? Het getoonde model heeft een afmeting van 6x 3met dubbele.


Meer dan 1tuinhuizen en blokhutten inspirerend opgesteld. Altijd een tuinhuis die bij je past Deskundig advies. Het Pro-Systeem geeft u veel keuzes, middels de brochure en de prijslijst kunt u de kapschuur naar uw eigen wensen aanpassen. De topline is geheel op maat te bestellen. De in de prijslijst genoemde prijzen zijn gebaseerd op de basismaten.


Lugarde prijslijst

Indien u de veranda op maat wilt laten maken dan berekent u de eerst volgende verandamaat. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Deze veranda is uitgevoerd met de toplinegoot. De Topline veranda wordt geleverd in.


Als u andere ramen, deuren of andere opties wilt, dan weergegeven bij een basismodel, dan kunt u dit veranderen door de stappen te volgen zoals weergegeven bij de basismodellen in onze brochure. Door de bijgevoegde prijslijst erbij te pakken, ziet u wat er qua prijs verandert. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk, snel en voordelig bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts