maandag 11 april 2016

Afmetingen dubbele garage

Afmetingen van de garage Meten is weten. Hoe groter, des te beter natuurlijk. Hou rekening met een minimum oppervlak van 3. BxD) voor een enkele garage en 5. En met ‘minimum’ bedoelen we ‘minimum’.


Deze maten maken je garage tot niet meer dan een doos waar de auto precies in past.

Welke breedte hebben jullie voor een dubbele garage ? De binnenmaat van de muren in de garage is bij ons meter, terwijl de opening van de garagepoort slechts meter is. Is dit voldoende om gemakkelijk in en uit te rijden? Ik rij met een Audi A(break), terwijl mijn echtgenote met een VW Golf rijdt. Een gemiddelde dubbele garage meet 20-by-meter of 4vierkante meter.


De betonnen garages van Rekers: enkele garage , dubbele garage of grote garage ? Enkele, dubbele , grote garages of elementbouw garages, de garages van Rekers zijn zo uitléénlopend als onze klanten. Rekers garages zijn door nar gunstige Prijs- Kwaliteit verhouding een zeer goed alternatie voor carports, traditioneel gebouwde en stalen garages. Indien de garage nog moet worden (bij)gebouw hou dan zeker rekening met de maten van jouw wagen.

Monovolume, tereinwagens of camionettes nemen uitereaard meer plaats in dan personenwagens. Hou hiermee dus zeker rekening! Eventueel kan je deze grotere wagens ook onderbrengen onder een caport. Ook aan de tweede auto is gedacht. Een praktische oplossing is hier de dubbele garage van Rekers.


Deze kan natuurlijk ook als hobby-, werk- of opslagruimte worden gebruikt. Voor meergezinswoningen en grote wooncomplexen zijn de rijengarages van Rekers, die als een ruimtebesparend garageterrein kunnen worden aangeleg een optimale aanvulling. Kant-en-klaar en dus voordelig: prefabgarages vervaardigd uit hoogwaardig gewapend beton. Betonal levert ze in heel België.


Aangezien een dergelijke garage in één geheel tot bij u wordt gebracht, is ze na plaatsing meteen gebruiksklaar. Onze prefabgarages zijn verkrijgbaar in 1verschillende afmetingen. In deze garage is er plaats voor twee wagens. Te kleine afmetingen zijn immers een catastrofe eens je je auto onder de carport probeert te parkeren.


Er zijn lines beschikbaar in Garageline : Classic, Modern, Cottage en Cubus. Een garage biedt extra berging naast uw woning. Met zijn riante afmetingen kan uw auto, maar ook extra spullen en fietsen netjes buitenshuis worden opgeborgen.


Of nood aan extra hobbyruimte? Een poort (naar keuze) sluit het geheel veilig af.

Garages standaard met dubbele houten draaideuren,ook uitvoerbaar met roldeur of sectionaaldeur hand of elektrische bediening. Garage standaard vurenhouten dichtte loopdeur in kozijn met verstelbare ophangpunten, stalen frame, en mm WBP achterplaat, standaard uitgevoerd met inbouw cilinderslot. De Dubbele deur van Woodvision is dicht uitgevoerd!


Een extra brede uitvoering. Kijk snel verder voor meer informatie. Voor we het gaan hebben over de grootte van een dubbele garage , willen we eerst even goed omschrijven wat we onder een dubbele garage verstaan. Dit is een garage die voorzien is van twee aparte deuren en daarmee in ieder geval aan twee auto’s onderdak kan bieden.


Met name bij wat grotere huizen zie je dit type garage vaak. Dubbele garage (Model GG10) Dubbele garage puntdak en zijluifel inclusief garagedeuren, loopdeur en hardhouten ramen met enkel glas Dubbele garage (8x5m) - houtbouwmaatwerk. Om de juiste afmetingen van een parkeerplaats te weten te komen, moeten we kijken naar de zogenaamde NEN norm.


Hierin komt naar voren dat haaks parkeren en schuin parkeren moet kunnen onder een hoek van graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts