dinsdag 26 april 2016

Waterbezem gardena

Bekijk ons assortiment Gardena producten. Specialistisch advies nodig? Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. Shop nu alle klus artikelen online.


Klus artikelen voor lage prijzen. Sluit de handgereedschappen of de watergreep aan op de. Hebt u een watersteel nodig waarmee u ook in de hoogte kunt schoonmaken? Telescopische wasborstel - waterbezem.


Heeft u moeite om uw caravan, camper, boot, auto of uw ramen te wassen? Dan is dit product de oplossing! Met de Gardena wasborstel wordt schoonmaken leuk. De wasborstel kan op het waterleidingnet worden aangesloten met de Original Gardena System-aansluiting en heeft haren van een paardenhaarmengsel.


Dankzij de eenvoudige en stabiele verbindingstechniek wisselt u snel van hulpstuk. Een breukvaste houder stelt u in staat om schoonmaakmiddelen toe te voegen voor extra schoon resultaat. De gardena zwenkwasborstel kan op het waterleidingnet worden aangesloten en is voorzien van een original gardena system-aansluiting. Watersteel 1van Gardena.


De producten van Gardena zijn van hoge kwaliteit, voor een lage prijs! Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Gardena , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Waterbezem gardena

Deze schrobber-set voor vegen en reinigen is zeer geschikt om robuuste vloeroppervlakken, zoals terrassen, paden en opritten, grondig schoon te maken. De Comfort schrobberborstel kan op het waterleidingnet worden aangesloten en heeft robuuste borstelharen. De Gardena water telescoopsteel kan in stappen van 1tot 260cm worden ingesteld. En kan afzonderlijk aan de situatie worden aangepast, tot een maximale werkhoogte van ongeveer 5m (afhankelijk van je eigen lengte).


De steel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is daarom licht en stevig. Uitschuifbare watersteel aan het zoeken? Deze watersteel kan je uitschuiven tot een grootte van of meter. Bestel nu je watersteel online! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Deze uitschuifbare telescoopsteel is voorzien van een waterslang met een aansluiting geschikt voor Gardena -koppelingen. Ook een professionele allround borstel krijgt u bij dit pakket. Metalen Gardena koppeling passend op bijna alle kunststof koppelingen met een gardena aansluiting. Deze telescopische waterbezem maakt al je lastige schoonmaakklusjes een stuk minder lastig! Dit veelzijdige schoonmaakwonder kost vandaag bij ons slechts €199.


Geschikt voor de lastigste klusjes. De waterbezem bestaat uit delen die je tot maximaal meter uit kunt schuiven. Gardena heeft een sterk assortiment producten voor alle schoonmaakklussen rondom het huis en de tuin.


Zo zijn er aansluitingsgereedschappen en verschillende stelen die je met elkaar kan combineren, zodat je iedere schoonmaakklus optimaal aanpakt. Vegen en nat reinigen in één beweging. Deze kwalitatief hoogwaardige telescopische steel is uitschuifbaar tot meter waarmee je eenvoudig op grote hoogte kunt reinigen.


GARDENA clean-system waterbezem 32cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts