vrijdag 29 april 2016

Hardhouten tuinhek

Hardhouten tuinhek

Vind hardhouten tuinhek als je nu zoekt. Hoogwaardige kwaliteit tuinhekken voor in jouw tuin. Bestel nu eenvoudig online!


Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Zoek naar hardhouten tuinhek. Azobé, Meranto, Bankirai en veel meer. Lees hier welk houtsoort je nodig hebt.


Wij adviseren bij onze geschaafde hardhouten tuinhekken ook mooie geschaafde hardhouten palen te kiezen. U kunt er ook voor kiezen om een hardhouten tuinhek te behandelen met bankirai-olie. Dit zorgt ervoor dat het hout de warme, rode kleur behoudt. U vindt op Tuinafscheiding.


Zoals een robuust recht hek, maar ook een tuinhek met toogvorm wat een meer romantische uitstraling heeft. Hoewel grenen een zachte houtsoort is, heeft het na het impregneren een levensduur van tot jaar. De lichte kleur van grenen in combinatie met de gunstige prijs maakt deze afwerking erg populair. Voor een nog langere levensduur kiest u voor een tuinhek van hardhout. De hardhouten hekken zijn gemaakt van bangkirai, een tropische houtsoort.


Tuinhek online kopen bij Praxis. Van een tuinpoort tot een hele schutting, bij Praxis vind je de tuinhekken die je zoekt. Online kun je ze allemaal in alle rust bekijken, net wanneer het voor jou handig is.


Hardhouten tuinhek

Zo kun je echt de tijd nemen om hekken te vergelijken en precies dat tuinhek te kiezen dat het allermooiste in jouw tuin staat. Hardhouten tuinhekken zijn de hekken met de houtsoort die het langs meegaat, namelijk tot jaar. Duurzaam tuinhek Een hardhouten tuinhek is een zeer duurzaam tuinhek. Vindt u het milieu belangrijk? Ga dan voor hardhouten tuinhekken.


Hardhout is namelijk goed bestand tegen weersinvloeden waardoor hij lang meegaat. Het hardhouten hek is centimeter hoog en 1centimeter breed. De geschaafde verticale latten zijn aan de bovenkant rond afgewerkt. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op.


Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Kiest u voor een hardhouten tuinhek , dan kunt u bij ons ook terecht voor een hardhouten tuinhek poort. Hiermee maakt u uw tuin helemaal af en vormt de tuinafscheiding één geheel.


Uiteraard kunt u ook de bijbehorende hardhouten tuinpoort bij ons aanschaffen. Dit maakt uw hardhouten tuinhek helemaal af (en voorkomt dat er een opening in uw tuinhek blijft bestaan). Maak hieronder een keuze uit een van onze hardhouten tuinhekken en poorten: Hardhout, het meest duurzame hout, is bij uitstek geschikt voor uw tuinhek.


Vergelijk nú online vanaf €21. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij zijn gespecialiseerd in hardhouten tuinhekken. Wij leveren houten hekwerken samen met palen en bijpassende loophek poortjes snel en vakkundig bij u thuis.


Dit hardhouten tuinhekje is erg geschikt als laag hek voor bijvoorbeeld de voortuin. Aangezien het gemaakt is van hardhout, heeft het een lange levensduur. Het tuinhek is voorzien van planken die een ribbelprofiel hebben en aan de bovenkant mooi afgerond zijn. Een laag tuinhek is beschikbaar in een hoogte van cm. Wil je liever een hoger tuinhekje, dan heb je nog keuze uit hoogtes van 8 9 1en 1cm.


De lengte van al onze tuinhekjes is 1cm. Kies je voor een schapenhek, dan krijg je een hek met een lengte van meter. Een schapenhek geeft een tuin een extra natuurlijke uitstraling.


Daarnaast zijn deze hekken eenvoudig in te korten voor een tuinhek of poort op maat. Hoe plaatst u het tuinhek ? Of gebruik hem gewoon als decoratie! Bekijk en bestel snel op Janjp. Eenvoudig online bestellen. Alles voor jouw project vind.


Een tuinhek is handig om uw tuin af te sluiten en vormt ook een mooie afwerking. Hoewel u een tuinhek zelf kunt maken, is het soms handiger om gewoon een tuinhek te kopen. Onze tuinhekjes worden kant-en-klaar geleverd en kunnen snel in de gewenste maat worden gemaakt.


Ook bij geïmpregneerde schuttingen is het gebruikt van hardhouten palen een goede optie. De levensduur van hardhouten palen is vele malen hoger dan van geïmpregneerde tuinpalen. Voor houten palen zijn ook metalen paalpunten en paalhouders leverbaar.


Hardhouten tuinhek

Om de bovenzijde te beschermen of te verfraaien gebruikt u afdeklatten voor tuinschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts