donderdag 21 april 2016

Bestway lay z spa miami

Highest rated restaurant in Sunny Isles Beach. Boek uw Hotel in Miami OK online. Reserveer online, laagste prijzen. Eenvoudige installatie met krachtige bijgeleverde motor.


De temperatuur van de Lay Z Spa is instelbaar op het digitale controlepaneel tot maximaal graden.

De inhoud bedraagt 8liter. Deze opblaasbare spa biedt u alle luxe en comfort van een exclusieve spa. Dankzij het TriTech materiaal zorgen de opgeblazen wanden voor comfort en ultieme duurzaamheid. The Miami AirJet only takes around minutes to set up and up to 1-hours to fill with water depending on your water pressure. We also have setup videos available to guide you through the process.


Met maximaal personen geniet je van een ontspannen zomeravond in de jacuzzi. Blaas de spa gemakkelijk op met de opblaasslang en installeer het controlepaneel en de filterpomp.

Vervolgens vul je hem met water. Met een inhoud van 8liter water duurt het wel even voordat hij klaar is voor. Ook binnenin ziet de Spa er anders uit: de witte liner heeft plaats gemaakt voor een mozaiek print. De nieuwe aantrekkelijke kleurstelling valt erg in de smaak.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 559. De Miami is een compacte spa , maar daarom niet minder comfortabel.


Twee tot vier personen kunnen erin genieten van. Deze spa is uitgerust om mensen een optimaal relaxmoment te bezorgen. Comfortabel, flexibel en overal mee te nemen, wellness op verplaatsing. Deze reserve-filterelementen zijn geschikt voor de modellen Lay Z Spa Vegas, Lay Z Spa Monaco, Lay Z Spa Miami , Lay Z Spa Palm Springs, Lay Z Spa Premium en Lay Z Spa Platinum.


De jacuzzi is zeer robuust door de stevige I-Beam constructie. De opblaasbare jacuzzi biedt plaatst aan tot personen en is eenvoudig op te zetten. De miami is een compacte spa , maar daarom niet minder comfortabel.

Deze volledig draagbare, opblaasbare spa kan gemakkelijk in enkele minuten tijd zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Het oogt perfect op een houten verandavloer of op het gazon. The Miami offers inflatable hot tub luxury, relaxation and portability at outstanding value for money compared to a traditional hot tub. Lay-Z-Spa : Tahiti Airjet. Lekker genieten en ontspannen met vrienden en familie.


De spa is snel op te zetten met behulp van de bijgeleverde pomp, zodat u uw achtertuin in een mum van tijd heeft omgetoverd in een luxe resort. De constructie is eenvoudig en zonder gereedschap op te bouwen. Het temperatuurbereik is van 20°C (68oF) tot 40°C (104oF). Zo wordt het water niet warmer dan 40°C (104oF). Durch seine Wabenstruktur im Innenbereich ist durch die Kunstlederummantelung wird der Pool geschützt.


Doordat de Spa en pomp vooraf uitgebreid zijn getest beschikt deze opblaasbare spa voor een superieure stabiliteit en kwaliteit. De buitenwanden van de opblaasbare spa zijn vervaardigd uit met textiel gecoat materiaal! Temperatuur: ℃ Thermische beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts