maandag 4 april 2016

Gebruikte stelconplaten prijzen

Gebruikte stelconplaten prijzen

Zoek naar stelconplaten kopen op de nieuwe KensaQ. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen , en geldig bij minimale afname van 2m². Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Met en zonder stalen rand voor tijdelijke of definitieve verharding.


Platen zijn in verschillende afmetingen leverbaar (onder andere 200x200x16cm en 200x150x16cm) Nu al leverbaar vanaf € 1per m2. Huren is uiteraard ook mogelijk! Bent u op zoek naar voordelige, gebruikte betonplaten? De gebruikte betonplaten zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen.


Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een kleiner prijsje. Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten. Deze 2e hands betonplaten komen terug in onderstaande tabel en geven een overzicht van het huidige aanbod gebruikte betonplaten. In samenwerking met de fabrikant Meteoor, levert Dam Beton de originele stelconplaten : zowel gebezemd als glad afgewerkt.


Het is mogelijk om de stelconplaten met of zonder stalen rand te leveren. Door de hoge kwaliteit van onze stelconplaten zijn ze toepasbaar voor diverse doeleinden. Gebruikte betonplaten kunnen wij middels samenwerking in sommige gevallen wel aanbieden. Stelconplaten leveren en leggen.


Gebruikte stelconplaten prijzen

Doordat wij de scherpste prijzen van Nederland hanteren is onze ervaring dat vaak nieuwe erf verharding slechts een gering bedrag meer hoeft te kosten dan gebruikte platen. U bent dan wel verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur. Prijzen zijn inclusief gratis gestapeld. Groenstrook –of Groenspoor platen. L3x B1x D15cm met sleufgaten, L1x Bx D16cm en L1x Bx D16cm met ronde gaten.


Agriplaten – de goedkoopste erfverharding. L1x Bx H12cm, Aslast ton, licht geruwde toplaag. De betonplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen.


Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes. FraVin International (Mholf-Sierbestrating.nl) levert een groot assortiment nieuwe betonplaten in alle maten, kwaliteiten en prijzen. Natuurlijk kunnen de gebruikte betonplaten niet missen in ons assortiment. Deze goedkope betonplaten worden in grote partijen opgekocht en worden tegen zeer lage prijzen verkocht.


De prijzen van onze betonplaten en betonproducten. Natuurlijk leveren wij betonplaten en andere beton producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en profiteert u van de partij aanbiedingen. U bent dus bij Timmerman beton verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Wij voorzien u graag van een advies op maat en denken met uw situatie mee. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Wij zijn altijd op zoek naar partijen gebruikte stelconplaten. De terreinverhardingmet vele interessante mogelijkheden!


Een verharding die eenvoudigte leggen is, er zo weer uit kan om later opnieuw te plaatsenop het door u. Binnen werkdag uw offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts