vrijdag 29 april 2016

Terracotta bloempot verven

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Bloembakken voor lage prijzen.


Terracotta bloempot verven

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Je kunt tevens een oude terracotta bloempot verven. Laat de pot ongeveer een uur in warm water weken en schrob of schuur de pot dan. Voeg een kleine hoeveelheid bleek toe als de pot erg vies is.


Spoel de pot grondig en laat hem helemaal drogen voordat je verf aanbrengt. Breng lichte, dunne lagen grondverf, verf en lak aan. Het was nog net niet zo erg dat de pot in twee stukken lag, maar erg genoeg om actie te moeten ondernemen. Welke verf kan ik het beste gebruiken als basis om een terracotta bloempot te verven ? Ik heb een aantal standaard terracotta bloempotten.


Deze heb ik al een keer opgeschuurd (wat bijna niet gaat omdat het zo egaal is) en geverfd met standaard grondverf, en daarna versierd met normale acrylverf. Dan is bovenstaand voorbeeld een goede optie. De gestreepte versie kun je maken door brede elastieken om de pot te doen.


De tussenliggende delen kun je vervolgens verven. Wacht wel tot de verf goed is opgedroogd voor je de elastieken verwijdert. Ik wil graag terracotta potten verven en zou graag willen weten welke verf daarvoor geschikt is? Als het even kan voor zowel binnen als buiten verf.


Heb al verschillende sugesties gehoord zoals muurverf, acrylverf ( op waterbasis?), latex verf. Maar ik wil het toch eerst zeker weten voor ik eraan begin. Hopelijk kan iemand mij verder helpen. Stap-voor-stap de touw aanbrengen op de bloempot : Stap 1: Schuur de terracotta bloempot netjes glad met de fijne schuurpapier zodat het lijm en het touw zich goed kan hechten. Doe het zelf project: terracotta bloempot schilderen.


Een paar potten bij elkaar groeperen met wat bloeiende planten erin, kan je terras al zoveel gezelliger maken. Vind je planten in de tuin ook zo gezellig staan? Ben jij ook gek op plantjes maar vinden jou kids die bloempotten allemaal zo saai?


Terracotta bloempot verven

Pimp je bloempot dan eens met deze leuke DIY! DIY: grafische terracotta bloempot verven. Een saaie terracotta pot tover je in een handomdraai om tot vrolijke blikvanger.


Ga gelijk voor een verzameling! Zo springen je kunstwerken direct in het oog. Wissel af met verschillende grafische dessins, kleuren en pot groottes. Bekijk de video en ga snel je eigen bloempot verven. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


In een handomdraai bij u geleverd. Het gaat om terracotta bloempotten die ik een printje wil geven. Ik ben al bezig geweest met verf voor kozijnen, maar dit trok in de pot. Nu heb ik de potten eerst met een primer bespoten en daar overheen moet dan nog een gekleurde lak.


DIY bloempot verven met chevron print. Chevron motieven zijn enorm in op dit moment, dus waarom zou je jouw interieur of terras niet opleuken met een bloempot met chevron motieven? Je hoeft er niet eens handig voor te zijn!


Spuit ze in een kleur met een verfspuitbus. Terracotta bloempotjes schilderen: leuke, simpele ideeën voor elk interieur. Verf je terracotta bloempotjes eerst helemaal zwart voor een dramatische look, of ga juist voor een witte basis als je een lichtere look in huis wilt. Het verven van de terracotta potten hoeft niet, maar kan wel een leuke extra optie zijn. Wanneer je dit ook wilt, kun je dit het beste doen met spuitbussen.


Kies ervoor om de potten buiten te verven , zodat je in huis geen vervelende geuren hebt hangen. Als eerste begin je met de grondverf. Dit wist je nog niet over de standaard terracotta bloempot Chris Liverani via Unsplash.


Terracotta bloempot verven

We hebben hem allemaal wel eens in onze handen gehad. Is het niet bij onszelf thuis, dan is het wel bij vrienden of in een plantenwinkel: de terracotta bloempot. De foto’s hierboven en hieronder komen uit deze reportage. Op de bovenste foto zie je twee simpele terracotta potten die ik bewerkte met enkele groentinten uit de Abbondanza collectie.


Ga meteen voor een verzameling! Nederland (en evt ook daarbuiten) is mogelijk. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts