vrijdag 15 april 2016

Drukspuit accu

Vandaag besteld morgen in huis. U krijgt altijd de laagste prijs. Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker. Groot aanbod tuinartikelen online!


Accu rugspuit met een inhoud van liter Makkelijk in gebruik Een volle accu is voldoende voor ca. De Pulmic Pegasus werkt altijd met een constante druk, waardoor de kwaliteit van de toepassing wordt verbeterd.

De LTC accu rugspuit is een universele drukspuit met volledig elektrische pomp voor een groot arbeidsgemak. De LTC rugspuit is eenvoudig op de rug te dragen en is geschikt voor de gebruikelijke gewasbeschermingsmiddelen. Drukspuiten koop je eenvoudig online bij bol.


Na gebruik grondig met schoon water naspoelen. Ergonomische accu rugsproeier, waarbij handmatig pompen niet meer nodig is. Nooit meer handmatig pompen, dankzij deze elektrische sproeier, de accurugspuit Gloria Tukan. Een universele drukspuit voor gebruik in tuin, park en landbouw.


Deze Gloria Tukan Basic drukspuit heeft een slang van meter en is eenvoudig op de rug te dragen.

HORNBACH biedt je een groot assortiment van drukspuiten en plantenspuiten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. Je kunt je drukspuit en plantenspuit, maar ook je hogedrukreiniger, makkelijk online bestellen en laten thuis bezorgen.


Accu Rugspuit Serena 16L Super GTM Professional. Rugspuit serena 16l super de serena rugspuiten zijn lichtgewicht toestellen met een standaard een vaste lans. Een batterij- drukspuit voor het vernevelen van bestrijdingsmiddelen, meststoffen en detergenten. Voortaan nooit meer pompen met deze ergonomische drukspuit. De herlaadbare batterij vervangt het handmatige pompen waardoor deze sproeier uitblinkt in gebruiksgemak en dat voor de prijs van een gewone drukspuit.


Welkoop heeft een ruim assortiment aan drukspuiten. Met drukspuiten kun je water en andere vloeistoffen goed op oppervlakken spuiten. Morgen al in huis vanaf €3. Specialistisch advies nodig? Koop en verkoop accu drukspuit eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. De spuit werkt op een accu welke zeer eenvoudig door middel van de meegeleverde acculader kan worden opgeladen.


De drukspuit heeft een indicatie voor de accuduur zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Niet geschikt voor bijtende of corrosieve vloeistoffen.

Inhoud liter Meegeleverd in de doos. In onze webshop kunt u niet alleen voordelig een drukspuit kopen, maar ook tuinsproeiers en handspuiten bestellen. Eenvoudig een drukspuit kopen doet u in onze winkel. Dan bent u bij Gereedschapcentrum.


Ideaal voor alle ondergronden en klusjes dus! Het reservoir heeft een extra grote vulopening zodat je niet gaat morsen bij het opvullen van de drukspuit. De accu drukspuit is ontzettend sterk en makkelijk in gebruik te nemen. Met deze drukspuit hoef je niet meer te pompen.


Als de accu eenmaal opgeladen is kunt u de drukspuit wel keer gebruiken. De inhoud ervan is liter. U kunt ook online een bestelling plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts