woensdag 20 april 2016

Kippenhok kunststof

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Top kwaliteit kippenhokken direct leverbaar. Bestel gemakkelijk online.

Hokken voor de laagste prijs online. Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Dankzij de kunststof wanden, kunnen bloedluizen en parasieten zich niet nestelen in het hok. Zo blijft uw kippenhok altijd bloedluisvrij! Het hok beschikt over twee zitstokken en een nestkast die vanaf de buitenkant bereikbaar is.


Een kunststof kippenhok is erg handig schoon te maken. Daarnaast heeft een kippenhok van kunststof weinig onderhoud nodig. U moet bijvoorbeeld een kunststof kippenhok niet beitsen.

Verder is een kunststof kippenhok ook veel duurzamer in vergelijking met een hok van hout. Kunststof kippenhokken zijn dus onderhoudsarm. Het regelmatig onderhouden van dit bijzonder praktische kippenhok neemt hooguit vijf minuten in beslag, mede dankzij de uitneembare mestlade en kunststof oppervlakken. U bespaart tijd én geld omdat het kunststof van de Eglu nooit hoeft te worden behandeld. De Eglu is bestand tegen alle weersomstandigheden en zal het dan ook vele jaren meegaan.


Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 25. Waarom kunststof kippenhokken? Onze kunststof kippenhokken zijn gemaakt van 1 gerecycled plastic.


De kippenhokken zijn robuust en eenvoudig te reinigen en hebben een levensduur van meer dan jaar. Omdat de hokken gemaakt zijn van kunststof , bent u verzekerd van een bloedluisvrij hok. Ook zijn er kunststof pootjes aan het kippenhok om te beschermen tegen vocht Het dak is voorzien van roofing en is afneembaar, het dak van de legnest is scharnierend om de eieren weg te kunnen nemen.


Maak kennis met ons fantastische aanbod benodigdheden voor het houden van kippen. Van moderne kunststof kippenhokken tot traditionele houten kippenhokken. Het Eglu Cube kippenhok is ideaal voor het houden van een toom van wel tien kippen. Het Eglu Go UP kippenhok is perfect voor de beginnende kippenhouder en is geschikt voor drie tot vier vogels. Een echte thuis voor uw kippen.


De ferplast Happy Farm is een solide kippenhok , van kunststof en is ideaal voor gebruik buitenshuis.

De Happy Farm is eenvoudig te bedienen dankzij. Deze luxe kunststof kippen ark beschikt over twee externe nestkasten en twee zitstokken. Qua ondervloer kunt u kiezen uit een massieve vloer of rooster.


Het kippenhok wordt in onderdelen geleverd. U kunt het kippenhok zelf monteren of gebruik maken van onze montage service. Het meest onderhoudsvriendelijk kippenhok op de markt. Eenvoudig schoon te houden zodat bloedluis geen kans maakt.


Eco 2Openschuifbaar dak, zitstok, ruim legnest,. Dit kunststof hok is zeer duurzaam en. Groot kunststof kippenhok voor kippen van gemiddelde grootte.


Tot middelgroote kippen kunnen hier comfortabel in verblijven. Als je kippen wil houden heb je een goed kippenhok nodig. Een nachthok met legkast geeft een beschutte plek voor de nacht en voor het veilig leggen van eieren. In een kippenhok met een ren heeft jouw kippen een plek om veilig rond kunnen scharrelen. De zitstokken lopen in de lengte van het hok deze zijn volledig afneembaar en zijn ook van gerecycled kunststof waardoor ze eenvoudig schoon zijn te maken.


Kippenhokken bestaan uit een nachthok en een buitenverblijf. Het nachthok kan via het trapje bereikt worden en kan worden afgesloten wanneer je de ren schoon wilt maken of bij slecht weer. Dit kippenhok Condo heeft een groot nachthok en een deels overdekte ren. Onder het nachthok zit een uitschuifbare kunststof lade wat het schoonmaken makkelijker maakt. Zowel de ren als het nachthok zijn toegankelijk en.


Je kippen voeren in de Cosy Coop met de Wise Feeder. Je kunt ervoor kiezen om een bijpassende voersilo te bestellen bij je kunststof kippenhok. Hiermee kun je de kippen van buitenaf voeren.


Deze voerbak, de Wise Feeder, heeft een voersilo waar kg voer in past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts