dinsdag 12 april 2016

Kunstgras balkon karwei

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind karwei kunstgras als je nu zoekt. Zoek naar karwei kunstgras. Mooi kunstgras voor in de tuin.


Functioneel kunstgras is belangrijk, maar mooi kunstgras is minstens zo belangrijk. Je tuin moet tenslotte niet alleen functioneel zijn, het moet vooral ook een plek worden waar je op mooie dagen geniet van buiten zijn.

Bij KARWEI kun je kunstgras kopen dat haast niet van natuurlijk gras te onderscheiden is. Het grastapijt van 3bij 2centimeter zorgt dat je het hele jaar door een mooi groen gazon hebt. Het eigen merk kunstgrastapijt wordt geleverd op rol. KARWEI heeft diverse toebehoren voor de aanleg van een kunststof grastapijt. Hoewel de tuin de aangewezen plaats is voor een tapijt van kunstgras is het ook geschikt voor andere buitenruimtes.


Kunstgrastapijt: ook voor balkon , dakterras of patio. Met dit kunstgras heb je altijd een mooi en groen gazon. Dit kunstgras is gemaakt van polypropyleen en is ondershoudsvrij met aan de onderkant noppen voor een goede afwatering.


Dit kleurechte kunstgras behoudt jarenlang zijn kleur en is makkelijk bij te knippen.

Ideaal voor op het balkon of dakterras. Een gazon van kunstgras ziet er altijd strak en verzorgd uit, wat voor weer het ook is. Kortoeen makkelijke en duurzame optie voor buitenshuis.


Zo kun je precies dat kunstgras kopen, dat jij mooi vindt! We hebben ook verschillende breedtes voor je, zo kun je zeker op het balkon een mooie strook gras uit een stuk kunstgras neerleggen. Heb jij al eens gedacht aan kunstgras op je balkon ? Als je midden in de stad in een appartement of flat woont en geen eigen tuin hebt, zorgt kunstgras op je balkon voor jouw eigen groene oase! Een speciale ondergrond leggen is niet nodig voor kunstgras op je balkon. Wel is het belangrijk dat er een goede afwatering is.


De kunstgras stroken of nep grasmatten zijn eenvoudig te leggen op balkon of terras. Je kunt het kunstgras voor op het balkon vastlijmen of tapen. In no time geniet je zo van weelderig kunstgras op je terras of balkon.


Wel moet de ondergrond vlak zijn en voorzien zijn van voldoende waterafvoer (drainage). Dankzij innovatie en nieuwe technieken zijn er voor tuin, balkon en dakterras diverse mooie soorten kunstgras beschikbaar, die een zeer echte uitstraling, een natuurlijke matheid en een realistische vezelrichting hebben. Met kunstgras heeft jouw tuin het hele jaar door een groene kleur.


Er zijn nog meer voordelen. Hebt u geen tuin, maar hebt u wel een balkon en wilt u toch het gevoel hebben van een tuin? Onze tapijten zijn van uitstekende kwaliteit en zeer duurzaam.

Door de geperforeerde zwarte latex onderkant, wordt het water goed en snel afgevoerd. Wij hebben verschillende soorten kunstgras op voorraad die perfect geschikt zijn voor op het balkon omdat deze een wat lagere poolhoogte hebben en niet met zand ingestrooid hoeven te worden. Bekijk hier het uitgebreide kunstgras assortiment van EasyLawn. Het meest realistische en natuurlijke kunstgras van nu.


Tijd om uw saaie balkon te voorzien van een mooie groene look! Als u niet de beschikking heeft over een tuin, maar wel over een balkon , kunt u toch het echte buitengevoel ervaren door uw balkon te bekleden met een tapijt van kunstgras. Een kunstgrastapijt laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Houd je niet van al het onderhoud wat komt kijken bij een mooi strak gazon.


Met grastapijt ben je verzekerd van een altijd groen gazon. Je kunt je grastapijt ook door een echte professional laten leggen bij Leen Bakker. Bovendien is het kleurecht en gemakkelijk op maat te maken.


Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts