vrijdag 15 april 2016

Coolblue zwembad

Profiteer nú van onze Mega Deals. Vóór 22:30u bestel morgen in huis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Zwembad zwemhorloge kopen?


Dankzij het compacte formaat past hij op iedere gewenste plek.

Zorg er wel altijd voor dat de ondergrond schoon en vlak is. Je blaast de rand binnen minuten op. Dan rest nu alleen nog: water in het zwembad pompen. Schrijf je in voor de Praatjes Update Altijd de laatste Coolblue -nieuwtjes als eerste in je mailbox. Getest op Coolblue ’ers: dit waren de Mobile Days.


Waarom jij blij bent met het vernieuwde Coolblue. Als enige zwembadspecialist in Nederland bieden wij het gehele zwembadassortiment van Intex aan en. Na het loslaten van de robot in het zwembad , zal het meteen de vloer, wanden en waterlijn gaan reinigen.

De robot maakt gebruik van een multi-filtersysteem en kan daardoor vuil tot op het kleinste niveau opruimen. Een Intex zwembad kopen bij Heuts, officiële dealer van Intex. Wij bieden een ruim assortiment Intex zwembaden aan voor een extra scherpe prijs. Hulp nodig bij de aanschaf van het juiste zwembad ? Onze zwembad specialisten, met ruim jaar ervaring, geven je graag persoonlijk advies. Een zwembad in eigen tuin was nog nooit zo dichtbij.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ongeacht de prijzen voor een zwembad , het gaat erom dat u zich er comfortabel in voelt en dat u lang plezier van beleeft. Als u op zoek bent naar een zwembad voor in uw tuin, dan wilt u natuurlijk de beste mogelijkheid hebben.


Het zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Een eigen zwembad in de tuin is minder lastig of prijzig dan je denkt! Door het brede assortiment zit er altijd wel een zwembad tussen die past binnen jouw behoefte: wil je een opblaasba opzetbad of een bad van hout, staal of kunststof? Of wil je liever een kinderzwembadje voor je kleintjes?


De mogelijkheden zijn enorm divers. Goedkoop zwembad in de tuin? Wil je een afdekzeil, zwembadchloor of een zwembadtrap bij je zwembad ? Wij hebben het grootste assortiment zwembaden en accessoires op voorraad.

Dit zwembad heeft een print van The Lion King Dat sluit geheel aan bij de belevingswereld van uw kin en wordt hierdoor dus nog aantrekkelijker! Warme zomerdagen worden met dit zwembad nog leuker! Heb je een groter zwembad dan raden wij vaak een zand zwembadfilter van Intex of Interline aan of een zout zwembadfilter van Intex aan. Met een zout zwembadfilter bespaard u op chloor en heeft u een natuurlijke vorm van zuivering. Bestel nú uw zwembadpomp met korting!


Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Het frame bestaat uit robuuste ronde stalen buizen en staanders van ovalen palen. De Intex Metal Frame zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en zijn zowel in ronde als in rechthoekige versies verkrijgbaar. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.


Het stevigste opzetzwembad is het Intex Ultra Frame zwembad. Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen. Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes.


Op zoek naar verkoeling voor de hele familie? Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik.


Dan ben je bij Top-zwembadshop. Wij verkopen al meer dan jaar een uitgebreid assortiment Intex zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts