maandag 4 april 2016

Viking schaatshandschoenen

Koop nú Herschel Supply online! Alle MK accessoires shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Handschoenen zijn voor schaatsers onmisbaar. Schaatshandschoenen zijn warm.


De maatvoering van de schaatshandschoen is altijd lastig. Kies altijd een ruime maat. Een aerodynamische snijvaste thermo handschoenen, speciaal voor de wedstrijdschaatser.


De handschoen heeft een erg comfortabel draaggemak en is gemaakt van snijvast en duurzaam materiaal. Dit is een confortabele handschoen die beschermd tegen snijwonden, lekker warm is en fijn zit. Viking handschoen snijvast. De VETGEDRUKTE prijs is de ACTUELE prijs.


Deze handschoenen zijn absoluut NIET snijvast. Zie voor snijvaste handschoenen verder op deze pagina. Daarom zijn veel schaatshandschoenen (deels) snijvast. Niet alleen tegen de koude omstandigheden, maar ook zeker tegen mogelijke snijwonden bij valpartijen. Plezier is het allerbelangrijkste bij schaatsen.


Veilig en solide materiaal is hiervoor de basis. Ontdek ons uitgebreideassortiment en profiteer van gratis levering bij bestellingen boven € 490. Showa snijvaste handschoenen. Snijvaste wedstijdhandschoen. De Bierkaai naar Damplein 9. Wij zijn druk bezig met onze nieuwe website damplein9.


Viking schaatshandschoenen

Zandstra Black Tactil schaatshandschoenen zwart zijn snijvaste handschoenen specifiek bedoeld voor bescherming tijdens het schaatsen. De schaatshandschoenen van Zandstra zijn vervaardigd uit zirnium vezel. De handschoenen hebben een elastische en comfortabele pasvorm, welke zorgt een hoog draagcomfort. Kan niet meer verschuiven of omhoog kruipen. Een comfortabele handschoen, gemaakt van snijvast en duurzaam materiaal.


Voor 16u bestel morgen in huis. De snijvaste handschoen biedt een optimale bescherming onder het schaatsen. Met deze maattabel kunt u kijken welke maat u nodig heeft. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Optimale bescherming met deze dunne snijvaste handschoenen. Zeer dunne snijvaste handschoenen van Hunter. Voldoet aan de ISU norm voor marathon en mass-start.


Volop keuze van de beste merken in uw favoriete sport. Gedeelte op achillespees is gemaakt van dyneema, een snijvast materiaal, welke je achillespezen beschermd tegen insnijden van de schaats. Comfortabele schaatshandschoenen met verstevigde lederen handpalm en extra rubberen stukken op duim, wijsvinger en middelvinger.


Viking schaatshandschoenen

VIKING SCHAATSHANDSCHOENEN VIKING SCHAATSHANDSCHOENEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts