vrijdag 8 april 2016

Gardena premium metalen spuitpistool

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Morgen al in huis vanaf €12. Al geruime tijd bewezen in een aantal van 's werelds meest extreme weersomstandigheden. Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner.


Vraag bij ons een offerte aan!

Het GARDENA Premium metalen spuitpistool is zeer robuust dankzij de metalen onderdelen. Ligt prettig in de han door antislip-softgrip. De waterstraal is traploos instelbaar: van harde straal tot fijne nevel. Te gebruiken voor het reinigen met een harde straal of voor het besproeien met een fijne nevel.


Het spuitpistool gata niet snel kapot door de combinatie van metaal en kunststof. Voor comfortabel gebruik heeft het pistool een softgrip handgreep. Met dit ontwerp kan het GARDENA Premium metalen spuitpistool worden gebruikt voor reinigen (met de volle straal) en water geven (met de fijne sproeinevel).

Al naar gelang de behoefte kan de waterafgifte traploos gedoseerd worden op de sproeikop. Met de vastzetknop kunt u comfortabel permanent water geven. Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken.


GARDENA heeft tuinspuiten en broezen die het werk aan kunnen! Reserveonderdelen zijn leverbaar. Zo kun je de spuit krachtig laten uithalen of net zacht laten nevelen, gebruikmakend van drie trapstanden: broes-straal, fijne nevel en volle straal. Desondanks ligt het comfortabel in de han dankzij de antislip onderdelen van zacht kunststof.


Het robuuste spuitstuk zit om de behuizing en is zowel elegant als functioneel. Sedumdaken toepassen voor vergroting. Materiaal van topkwaliteit voor de hoogste eisen. Het metalen spuitpistool Premium ligt niet alleen goed in de han het is ook zeer robuust en duurzaam dankzij de metalen afwerking. Zoek je een stevig spuitpistool om je bloemen en planten in de tuin te besproeien?


Kies dan voor het premium metalen spuitpistool van Kärcher. Dit spuitpistool ligt goed in de hand en de robuuste, metalen elementen zorgen ervoor dat de spuit lang meegaat. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Specialistisch advies nodig?

Gardena spuitpistolen tegen lage prijzen. Door klanten beoordeeld met een 1. Het begint met druppen, maar na verloop van tijd gaat het zo erg lekken, dat je de kraan tussentijds wel moet dichtdraaien. Erg handig voor in de grotere tuinen, maar ook zeker wanneer je simpelweg wat meer comfort wenst.


Hij is vervaardigd van hoogwaardige, duurzame metalen en kunstoffen met een ideale gewichtsverdeling. De spuitkop en de connector zijn van metaal en daardoor buitengewoon duurzaam. De ergonomische handgreep met zachte kunststof componenten zorgt voor optimaal bedieningscomfort. De softgrip zorgt voor comfort. De metalen spuitkop en connector van dit spuitpistool zijn erg duurzaam.


Met de ergonomische handgreep met zachte kunststof componenten geniet je van een optimaal bedieningscomfort tijdens het. De robuuste GARDENA Premium Reinigingssproeier is geschikt voor zowel reiniging als bewatering. De nevel kan variabel worden ingesteld van volle straal tot een fijne nevel. Of om vuile oppervlakken schoon te maken?


Bestel hier tuinslangaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts