dinsdag 22 augustus 2017

Eemhof zwembad glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Grootste aanbod zwembaden online! Bestel direct en vind verkoeling. Kies uit producten vanaf € 365.


Deze spectaculaire glijbaan is het allernieuwste op het gebied van waterglijbanen en de enige in zijn soort in Europa.

Deze attractie torent verdiepingen hoog, maar liefst meter. Per uur verstuwd deze glijbaan een enorme hoeveelheid water, namelijk 6m³. De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad.

Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Subtropisch zwembad de Eemhof is te vinden in één van de vele CenterParcs parken. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.


Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.


En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. De Eemhof krijgt een complete metamorfose, van de Action Factory tot de cottages. En goed nieuws: de eerste vernieuwde cottages zijn nu al boekbaar voor aankomsten. De Eemhof is een schitterend zwemparadijs met verschillende glijbanen en een groot golfslagbad. Zoals we van Centerparcs gewend is de kwaliteit zeer hoog en ziet het er prachtig uit.


Ik laat jullie in minuutjes zien wat hier allemaal te doen is! Leuk zwembad en lekker eten! We hebben vorige week een dagje doorgebracht bij de Eemhof. Het zwembad was heel erg leuk.

Ook een erg leuke glijbaan waar je met een band doorheen gaat en je kan daar ook bodyboarden, maar dat hebben we dit keer niet gedaan. Juist, een subtropisch zwembad. Een van de grote voordelen van een subtropisch zwemparadijs is het feit dat het 3dagen per jaar leuk is. Ongeacht het weer, een subtropisch zwembad staat voor gegarandeerd succes voor het hele gezin.


Ontdek Center Parcs de Eemhof in Flevoland. Maak kennis met de duizelingwekkende Turbo Twister glijbaan en leer surfen op de Flowrider in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo. Deze supersnelle glijbaan is maar liefst meter hoog en 1meter lang.


Center Parcs De Eemhof ligt in de bossen en velden van Zeewolde vlak bij het IJsselmeer. U glijdt in een rubberband met hoge snelheid naar beneden, langs scherpe bochten, vooruit en achterstevoren. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het. Met als leuke extra een glijbaan met banden.


Je kan met drie personen tegelijk van de familieglijbaan af. Zwembad met glijbanen: Waterpark Aqua Mexicana. Het subtropische zwembad genaamd Waterpark Aqua Mexicana is te vinden in het attractiepark Slagharen. In dit zwembad zijn verschillende waterfaciliteiten te vinden.


Een ander gaaf subtropisch zwembad in Gelderland is het Marveld Recreatiebad in Groenlo. Het is een super leuk subtropisch zwembad waar je verschillende spannende glijbanen kunt treffen. Zo is er bijvoorbeeld ook de Crazy Cone. In deze glijbaan zie je allemaal lichtjes en je kunt ervan met een één persoons band. Dit is een glijbaan waar voor het gebruik van een zwemband nodig is.


Ook kan je zien welke faciliteiten het zwembad heeft, zoals een glijbaan of een sauna. Er zijn diverse zwembaden met glijbanen te vinden, bijvoorbeeld in Almere. In het subtropisch zwembad kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts