dinsdag 22 augustus 2017

Olijfboom bestellen

Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker. Geurende rozen of toch haagrozen? Olijfbomen in diverse soorten en maten. Bestel nu eenvoudig online bij Fleur.


Door strenge selectie bij de kweek hebben al onze olijfbomen de mooiste vertakkingen tegen de beste prijs.

Ook goed de kluit van de olijfboom beschermen tegen vorst. Raadpleeg ook onze verzorgingstips om zo optimaal mogelijk van uw olijfboom te genieten. De bodem mag droog zijn, want de olijfboom heeft niet veel water nodig.


Bij lange periodes van droogte heeft ook de olijfboom behoefte aan water. Hieronder vind je een eenvoudig stappenplan dat je aan kunt houden. Stappenplan olijfboom snoeien.


Haal na de winter dode takken weg. Welke olijfboom past bij u?

Op de site ziet u van ieder exemplaar duidelijke foto’s en een heldere afbeelding. Wilt u een dun stammetje of zoekt u juist een robuuste olijfboom ? We hebben een veelzijdig assortiment, ook voor u hebben we het ideale exemplaar! Online bestellen is eenvoudig en zo gedaan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is deze boom ook een uitermate geschikte plantsoort om binnen te houden. Het enige dat de boom van u vraagt is voldoende zonuren.


Het zijn dan ook echte blikvangers. Koop de olijfboom online en plant ze in een mooie pot. Maar ook in de volle grond doen deze bomen het uitstekend. Zoals altijd heerlijk eten, al had ik graag wat meer losse hapjes kunnen bestellen , zoals we dat ook altijd in het restaurantdoen.


Alle olijfbomen worden tegen een vaste prijs bezorg of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen. Naast de verkoop van olijfbomen houden wij ons bezig met het geven van advies, de verzorging van onze eigen bomen en die van onze klanten, en met het inkopen van mediterrane bomen in het buitenland. De onderkant van de bladeren kleuren zilvergrijs. Tussen ongeveer april en juni bloeit de olijfboom met kleine witte bloemetjes. De Olea europaea is winterhard en verdraagt de Nederlandse temperaturen prima.


Tijdens de winterperiode is het verstandig om de olijfboom in te pakken wanneer het vriest. De olijfboom groeit langzaam, maar krijgt wel een dikke stam.

Een olijfboom is in Nederland (bijna) een kuipplant doordat de plant matig tegen de vorst kan. In de wintermaanden gaan termperaturen tot het nul punt goe daaronder kan de olijf wel wat hulp gebruiken door de pot, de stam en de kruin af te dekken als bescherming. Dit zijn allerlei zaken om over na te denken bij het kopen van een olijfboom.


De meeste Mediterrane bomen en planten op Palmexert. Citytree heeft een zeer ruim assortiment olijfbomen op voorraa en kan u ook adviseren bij de aankoop van een olijfboom ! U bent van harte welkom op onze locatie in Ridderkerk! Ook op onze website kunt u ons assortiment vinden en uw boom eventueel bestellen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts