dinsdag 22 augustus 2017

Gardena wandslangenbox 15 roll up automatic

Gardena wandslangenbox 15 roll up automatic

Kies uit producten vanaf € 855. Bekijk ons assortiment Gardena producten. Door klanten beoordeeld met een 1. Voor 22:besteld = de volgende dag geleverd! De GARDENA Comfort wandslangenbox roll - up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold.


De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 1° zwenkbaar. De GARDENA roll - up automatic wandslangenbox met meter tuinslang maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. Als je klaar bent hoef je niet meer zelf de slang naar binnen te trekken want dit gebeurt geheel automatisch. Door een rukje aan de slang te geven wordt deze automatisch opgerold.


Kan aan de muur 180° worden gedraaid. Geïntegreerde draaghandgreep. De kwaliteitsslang van mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. De Gardena Comfort wandslangenbox roll - up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


De Gardena wandslangenbox roll-up automatic maakt het sproeien zeer eenvoudig en comfortabel. Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter. Ideaal is dat deze muurhaspel is voorzien van een automatisch slangoprolsysteem. Automatisch oprolmechanisme.


Korte stop-intervallen zorgen ervoor dat je de slang makkelijk uit de box trekt. De producten van Gardena zijn van hoge kwaliteit, voor een lage prijs! Uit onze collectie bewatering. Van het merk Gardena , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bewatering.


Gardena wandslangenbox 15 roll up automatic

Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Wandslangenboxen tegen lage prijzen. Direct naar de goedkoopste Toon alle populairste tuinslangen. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Hierin is hij 1graden zwenkbaar.


Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin. Bestel Gardena Roll bij fonQ. Met de nieuwe Muurhaspel roll - up automatic van Gardena wordt besproeien eenvoudig en makkelijk. De handige slangenbox bevestigt u eenvoudig aan de muur met de bijgeleverde wandhouder en bevestigingsmaterialen. Doordat de box 1graden zwenkbaar is knikt de slang niet en kom je in ieder hoek van de tuin.


Gardena wandslangenbox 15 roll up automatic

De wandslangenbox rolt de slang voor je op. Het besproeien van je gazon of tuin was nog nooit zo eenvoudig als met de Gardena Comfort wandslangenbox roll - up automatic. De box bevestig je aan de muur en is 1graden zwenkbaar. Deze wand-slangen box roll - up automatic van Gardena maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel.


Help anderen en geef jouw mening over dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts